- -20%
- Zniżka 20%

Jeżówka purpurowa (Echinacea purpurea) jest rośliną stymulującą układ immunologiczny. Podnosi odporność, zmniejsza podatność na przeziębienia oraz infekcje oraz zwalcza stany zapalne.
Data przydatności: 05/2022
Jeżówka purpurowa (Echinacea purpurea) jest rośliną stymulującą układ immunologiczny. Podnosi odporność, zmniejsza podatność na przeziębienia oraz infekcje oraz zwalcza stany zapalne.
SKŁADNIKI (w dziennej porcji):
Jeżówka purpurowa (Echinacea purpurea), korzeń - 3200 mg
Otoczka kapsułki: celuloza, nośnik: kwas tłuszczowy (źródło roślinne).
Nie wyprodukowano z użyciem drożdży, pszenicy, glutenu, soi, kukurydzy, mleka, jaj, ryb, skorupiaków lub orzechów.
Produkowany w zakładzie przetwarzającym inne składniki zawierające te alergeny.
UWAGA! Produkt nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Tylko dla dorosłych.
SPOSÓB UŻYCIA: W razie potrzeby przyjmij 2 kapsułki od 1-4 razy dziennie. Nie zaleca się ciągłego stosowania tego produktu przez ponad 2 tygodnie każdego miesiąca.
ZALECANA PORCJA DZIENNA: 8 kapsułek. Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia.
Wyciąg z omułków zielonowargowych (zielonych małż nowozelandzkich) to doskonała odżywka dla stawów i kości i naturalny środek działający przeciwzapalnie.
Makaron konjac nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny o nazwie konjac uprawianej w Chinach i w Japonii. To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, natomiast łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i wegetarian.
Ekologiczny groch żółty znajduje zastosowanie głównie w tradycyjnych potrawach, takich jak grochówka czy wigilijny groch z kapustą i grzybami. Polecamy także do zup, potraw jednogarnkowych, jako nadzienie do pierogów, past do chleba, pasztetów.
Znakomita, wysokiej jakości herbata Pu-Erh produkowana z najlepszych gatunków herbaty uprawianych w prowincji Yunnan w Chinach. Wytwarzana metodami tradycyjnymi: leżakuje w obecności świeżo zebranych kwiatów jaśminu po czym są one usuwane, następnie herbata jest prasowana do postaci kostek. Jedna kostka odpowiada jednej zwyczajowej porcji do zaparzania i hermetycznie pakowana, dzięki czemu jest odporna na niekorzystne czynniki zewnętrzne nawet po otwarciu opakowania.
Ekologiczna kasza jaglana ekspandowana z miodem i czarną porzeczką to wyśmienita przekąska dla dzieci. Idealna do pochrupania w szkole, w domu i na spacerze!
Jeżówka purpurowa (Echinacea purpurea) jest rośliną stymulującą układ immunologiczny. Podnosi odporność, zmniejsza podatność na przeziębienia oraz infekcje oraz zwalcza stany zapalne.