Naturalny preparat pozyskiwany z korzeni rośliny o nazwie Lepidium meyenil. Doskonałe źródło aminokwasów egzogennych, węglowodanów o dużej zawartości błonnika, witamin oraz składników mineralnych. Wspiera pracę organizmu przy wzmożonym wysiłku fizycznym oraz psychicznym. Sprawdza się w przypadku osłabienia oraz braku koncentracji. Może być stosowany także przez osoby starsze, szczególnie przez sportowców.
Ekologiczny koncentrat żurku gryczanego jest bezglutenowym produktem rolnictwa ekologicznego przeznaczonym dla konsumentów chcących odżywiać się bezglutenowo. Koncentrat składa się wyłącznie z bezglutenowej mąki gryczanej, wody i soli - składniki te poddawane są naturalnemu kiszeniu. Produkt pasteryzowany.
Ekologiczna trawa pszeniczna dostępna w formie sproszkowanej to cenny pokarm odżywczy, uzyskany z młodych pędów pszenicy. Trawa pszeniczna uprawiana jest w systemie rolnictwa ekologicznego na nieskażonych obszarach uprawnych. Nasiona sadzone są jesienią i w ciągu kilku miesięcy rozwoju przyswajają najcenniejsze składniki mineralne z żyznej gleby. Trawa pszeniczna jest bogatym źródłem błonnika i pełnowartościowego białka roślinnego. Zawiera naturalny zielony barwnik chlorofil.
Migdały są źródłem witaminy E i B2. Witamina E pomaga w ochronie komórek przed stresem oksydacyjnym. Migdały są również źródłem miedzi, manganu, cynku, fosforu, potasu. Miedź pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego. Mangan wspomaga ochronę komórek przed stresem oksydacyjnym. Cynk pomaga zachować zdrowe włosy i paznokcie. Fosfor pomaga w utrzymaniu zdrowych zębów i kości. Potas pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu nerwowego oraz pomaga w utrzymaniu prawidłowego ciśnienia krwi.
Idealne towarzystwo, gdy skołatane nerwy szukają spokoju i ukojenia. Witamina C z wiśni aceroli wspiera, w związku ze zróżnicowaną i zbilansowaną dietą w ramach zdrowego stylu życia, Twój system nerwowy naturalnie. Poznaj smaczną mieszankę z ashwagandhą, passiflorą i acerolą.
Herbata dla wszystkich, którzy potrzebują zresetować umysł.
Kwas fulwowy to w 100% naturalny, organiczny związek chemiczny występujący w próchnicy – wysoce odżywczej warstwie gleby. Stanowi istotny element systemu transportu składników odżywczych z ziemi bezpośrednio do roślin i dalej do kolejnych organizmów w naturalnym łańcuchu pokarmowym.