Ajurwedyjska herbata z łuskami kakaowymi, herbatą rooibos, pomarańczą to opcja dla wszystkich poszukujących ciepła i komfortu. Ciepła, bogata, czekoladowa.
Słodzik stołowy w tabletkach na bazie glikozydów stewiolowych z rośliny Stewia rebaudiana Bertoni. Odpowiedni do słodzenia kawy, herbaty, zimnych oraz gorących napojów.
Siedmiopalecznik błotny wykazuje działanie przeciwbakteryjne, przeciwzapalne, przeciwbólowe oraz regeneracyjne. Lecznicze właściwości naturalnych składników pomocne w dolegliwościach reumatycznych i artretycznych, w nerwobólach oraz przewlekłych stanach zapalnych mięśni i stawów.
D-ryboza to pięciowęglowy cukier prosty należący do aldoz, czyli monosacharydów posiadających grupę aldehydową. Pomimo podobieństwa w budowie strukturalnej oraz przynależności do tej samej grupy związków, D-ryboza posiada odmienne właściwości oraz pełni inne funkcje w organizmie od standardowych cukrów takich jak glukoza, fruktoza czy sacharoza.
N-acetylocysteina (NAC) jest stabilną formą nieistotnego aminokwasu cysteiny. Jest to aminokwas zawierający siarkę, który działa jako stabilizator w tworzeniu struktur białkowych i wspomaga tworzenie glutationu.
Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny