- Obecnie brak na stanie
- Brak na stanie

Doskonała na poprawę funkcji organizmu. stymuluje żołądek do produkcji soków żołądkowych o odpowiednim PH (0,9–3,0 PH). Stosowana w wielu dolegliwościach, które związane są z chorobami autoimmunologicznymi m.in. stwardnienie rozsiane (SM), zespół przewlekłego zmęczenia, choroby Hashimoto i Gravesa-Basedowa, cukrzyca insulinozależna, reumatoidalne zapalenie stawów, toczeń, zesztywniające zapalenie stawów, polimialgia reumatyczna, zespół Sjögrena, bielactwo, zapalenie wielomięśniowe, łuszczyca, atopowe zapalenie skóry (AZS). Może być również stosowana zapobiegawczo.
Dawkowanie: Jeśli stosujemy profilaktycznie najlepiej wziąć 2 razy dziennie: zaraz po przebudzeniu oraz przed obiadem po 1 łyżce stołowej (10 ml). Na duże „dolegliwości” „Carską wódkę” zaczynamy pić podczas każdego posiłku 5ml (łyżeczka do herbaty) przez 7 dni. Następnie zwiększamy do 10 ml (łyżka stołowa), także podczas każdego posiłku przez 10 dni. Docelowo Carską pijemy 4 razy dziennie, po przebudzeniu na czczo i przed każdym posiłkiem po 10-20 ml. Można również stosować środek doraźnie w przypadku zgagi czy niestrawności (przejedzenia) – 1 łyżka łagodzi sytuację.
Bołotow zaleca, abyśmy słuchali swojego organizmu i wybrali czy odpowiada nam picie Carskiej w trakcie posiłku czy przed. Istotne jest abyśmy zrozumieli jak ważne jest odpowiednie zakwaszenie żołądka przy problemach typu zgaga, refluks. Substancje zawierające inhibitory pompy protonowej nie łączymy ze spożywaniem Carskiej. Z praktycznych wskazówek – warto odmierzyć w kieliszku ile ma interesująca nas dawka i pić z niego Carską .
Skład:
woda
sok z winogron
sól
ocet winny
mieszanina kwasów nieorganicznych
Bez dodatku cukrów i substancji słodzących. Zawiera naturalnie występujące cukry. Bezalkoholowy napój probiotyczny z fermentacji ziołowo-owocowej o orzeźwiającym smaku. Opakowanie 125 ml zawiera 1 porcję produktu.
Witamina C jest aktywatorem wielu enzymów; bierze udział w syntezie kortykosteroidów i niektórych neuroprzekaźników oraz w przemianach tyrozyny; wpływa stabilizująco na psychikę; jest naturalnym przeciwutleniaczem, przyspiesza gojenie ran i spowalnia proces starzenia się skóry. Bierze również udział w syntezie kolagenu.
Regeneruje florę bakteryjną jelit, dzięki temu znikają zaparcia, wzdęcia, zmęczenie. Poprawia pracę układu pokarmowego, odmładza i regeneruje narządy. Kuracja zakwasem na glistniku ma dobroczynny wpływ na nasz organizm.
Występowanie osadu w produkcie jest zjawiskiem naturalnym.