Smarowidła
Jest 21 produktów.
Dostępność: 6 W magazynie
Ekologiczny syrop z daktyli polecamy do wypieków, deserów, jako polewę do lodów, gofrów, naleśników, a także do słodzenia napojów.
Dostępność: Brak w magazynie
Przepyszne połączenie pasty z orzechów ziemnych, z naszą czekoladą bez dodatku cukru i syropem z daktyli.
Smakuje jak krówka, czekokrówka... Zdrowa czekokrówka!
Dostępność: Brak w magazynie
Pasta orzechowa z czekoladą deserową
85% orzechów
15% czekolady
bez oleju palmowego
świetna do naleśników, kanapek, owsianek
Dostępność: Brak w magazynie
Migdały - najlepsze źródło magnezu
Migdały są źródłem witaminy E i B2. Witamina E pomaga w ochronie komórek przed stresem oksydacyjnym. Migdały są również źródłem miedzi, manganu, cynku, fosforu, potasu. Miedź pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego. Mangan wspomaga ochronę komórek przed stresem oksydacyjnym. Cynk pomaga zachować zdrowe włosy i paznokcie. Fosfor pomaga w utrzymaniu zdrowych zębów i kości. Potas pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu nerwowego oraz pomaga w utrzymaniu prawidłowego ciśnienia krwi.
Dostępność: Brak w magazynie
Czekomigdał to połączenie naszej pysznej pasty migdałowej, syropu daktylowego z czekoladą bez dodatku cukru - słodzoną erytrytolem.
Dostępność: Brak w magazynie
Skład: 83% pasta z orzechów arachidowych, cukier buraczany, woda demineralizowana, sól himalajska
Przepyszne połączenie pasty orzechowej z karmelem i solą himalajską!
Orzechy ziemne, zwane też arachidowymi, to skarbnica kwasów oleinowych, obniżających poziom cholesterolu we krwi, tym samym zapobiegających miażdżycy i chorobom układu krwionośnego. Są teżbogate w roślinne białko, potas, magnez, witaminę E i błonnik. To wszystko powoduje, ze masło orzechowe powinien jeść każdy z nas, a w szczególności wegetarianie w celu uzupełniania niedoboru np. białka, wynikającego z braku mięsa w diecie.