Aktywne filtry

Dostępność: 5 W magazynie

Rzepak, jak powszechnie wiadomo, jest popularną i miododajną rośliną uprawną, dlatego pszczoły bardzo chętnie zbierają z niego pożytek i przerabiają na pyszny, zdrowy miód rzepakowy. Łatwy dostęp, delikatny smak i kremowa konsystencja stawiają go pod względem popularności w jednym rzędzie z miodami lipowymi, spadziowymi, czy gryczanym.

Dostępność: 3 W magazynie

Skład:

owoc głogu (C. laevigata)*, kwiat głogu (C. laevigata)*, ziele bukwicy (Betonica officinalis)*, ziele serdecznika (Leonurus cardiaca)*, ziele krwawnika (Achillea millefolium)*, szyszki chmielu (Humulus lupulus)*, płatki róży (Rosa canina)*, liść pokrzywy (Urtica dioica)* w różnych proporcjach.

*produkt rolnictwa ekologicznego

Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny