Makaron posiada naturalny smak i oryginalny, czerwony kolor. Smacznie komponuje się z różnego rodzaju sosami, w zupach, czy jako dodatek do zapiekanek. Produkt bezglutenowy, wegański, wegetariański.
Mąka ryżowa charakteryzuje się wysoką wartością pokarmową wynikającą ze składu aminokwasów.
Potrawy z ryżu są lekkostrawne, zawierają mało tłuszczu. Ryż ma średni indeks glikemiczny, czyli po jego spożyciu zawartość glukozy we krwi wzrasta umiarkowanie, co jest ważne dla cukrzyków. Białko ryżu nie zawiera glutenu i jest hipoalergiczne.
Na stronie ziolomed.pl dbamy o ochronę danych osobowych naszych użytkowników. Nasza polityka prywatności określa, jakie informacje zbieramy, w jaki sposób je przetwarzamy oraz jak je zabezpieczamy, zgodnie z obowiązującymi przepisami RODO. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych znajdziesz w zakładce “Regulamin i Polityka Prywatności” dostępnej na naszej stronie.