Herbatka Wspomagająca pracę wątroby EKO 50g Dary Natury

8,20 zł
Brutto

Skład:

ziele dziurawca, karczocha, rzepiku, cykorii, owoc berberysu, jarzębiny, kwiatostan kocanki, płatki nagietka, kora jesionu, korzeń mniszka oraz owoc jałowca w różnych proporcjach

 

Ilość

 

Regulamin i Polityka Prywatności

 

Dostawa i koszty wysyłki

 

Zwroty i Reklamacje

Gwarancja bezpiecznej realizacji transakcji

WSPOMAGAJĄCA PRACĘ WĄTROBY - herbatka ekologiczna

Wątroba odgrywa kluczową rolę w procesie trawienia, przetwarzania pokarmów w składniki odżywcze oraz jako filtr' organizmu chroniący go przed różnymi substancjami szkodliwymi dla człowieka, a spożywanymi wraz z pokarmami. Jej prawidłowe działanie jest warunkiem naszego zdrowia. Ze względu na właściwości ziół, które wchodzą w skład herbatki polecamy ją jako środek usprawniający pracę wątroby, jak również usprawniający pracę woreczka żółciowego oraz procesów trawiennych.

Sposób użycia:

1 łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut.

Masa netto: 50g.

5902741005205
25 Przedmioty

Specyficzne kody

EAN13
5902741005205

20 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 2 W magazynie

Białko z ekologicznych nasion konopi to jedno z najlepszych źródeł białka pochodzenia roślinnego. To bardzo cenny i ciekawy dodatek do diety nie tylko dla osób będących na diecie wegetariańskiej, czy wegańskiej. Może stanowić urozmaicenie każdej potrawy.

Polecamy jako składnik pieczywa, produktów mącznych lub jako dodatek do smoothie, musli i produktów mlecznych.

Dostępność: 1 W magazynie

Sól kłodawska to sól kamienna, gruboziarnista, niejodowana, wydobywana tradycyjną metodą, dzięki czemu zachowały się w niej naturalne pierwiastki, zwane „pierwiastkami życia”. Posiada charakterystyczną różową barwę, wysoki poziom czystości oraz bogactwo mikroelementów. 

Wykazuje właściwości prozdrowotne i jej spożywanie z umiarem nie jest tak szkodliwe dla naszego organizmu. „Pierwiastki życia” zawarte w soli kłodawskiej to m.in. wapń, magnez, sód, potas, nikiel, fosfor, selen czy żelazo. 

Sól kłodawska wykorzystywana jest w przemyśle, sztuce kulinarnej, lecznictwie, kosmetologii. Świetnie sprawdza się jako dodatek do potraw oraz domowych przetworów.

Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny