• Obecnie brak na stanie
    Makaron Konjac noodle bezlgutenowy EKO 385g Better Than Foods

Makaron Konjac noodle bezlgutenowy EKO 385g Better Than Foods

8,51 zł
Brutto

Makaron konjac nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny o nazwie konjac uprawianej w Chinach i w Japonii. To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, natomiast łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i wegetarian. 

Ilość
Dodaj do listy życzeń
Obecnie brak na stanie

 

Regulamin i Polityka Prywatności

 

Dostawa i koszty wysyłki

 

Zwroty i Reklamacje

Gwarancja bezpiecznej realizacji transakcji


786471696194

Specyficzne kody

EAN13
786471696194

20 innych produktów w tej samej kategorii:

Hepaset PRO 60kaps Norsa Pharma

67,00 zł
Dostępność: 23 W magazynie

Suplement diety 

Opakowanie zawiera 60 kapsułek wegańskich.

Hepaset PRO to profesjonalnie opracowana formuła dla osób wymagających szczególnej dbałości o zdrowie i prawidłowe funkcjonowanie wątroby.*

Skład Hepaset PRO został opracowany przez multidyscyplinarny zespół specjalistów i dietetyków w oparciu o uznane dane naukowe. Hepaset PRO ma czysty skład, jest produktem bezglutenowym, odpowiednim dla wegan, nie zawiera białek mlecznych i laktozy. Produkt charakteryzuje minimalny udział dodatków do żywności.

Dostępność: Brak w magazynie

Owoce gravioli wyróżniają się wysoką zawartością bioaktywnych związków o silnych właściwościach antyoksydacyjnych. Mają ciekawy smak i aromat, określany jako połączenie ananasa i truskawki, a także przyjemną, kremową konsystencję.

Sproszkowaną graviolę można dodawać w dowolnych ilościach do posiłków i napojów, najlepiej niegorących. Pasuje ona zwłaszcza do deserów, jogurtu, kefiru, owsianki czy mleka. 

Ostropest sok 0,5l EkaMedica

31,90 zł
Dostępność: 6 W magazynie

Ostropest - suplement diety w formie płynnej wyprodukowany z ekstraktu z nasion ostropestu plamistego. Pasteryzowany.

Ostropest plamisty to zioło, które już w średniowieczu zostało włączone do codziennego jadłospisu jako naturalny roślinny strażnik wątroby. Wspomaga ono dobrostan wątroby i pomaga w utrzymaniu jej prawidłowych czynności. Dodatkowo wspiera trawienie oraz detoksykację i odtruwanie organizmu z toksyn.

Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny