
Ekologiczny syrop z daktyli polecamy do wypieków, deserów, jako polewę do lodów, gofrów, naleśników, a także do słodzenia napojów.
Witamina C pomagając w produkcji kolagenu, wspiera prawidłowe funkcjonowanie naczyń krwionośnych, kości, chrząstki, zębów, dziąseł, skóry. Witamina C jest też dobrym antyoksydantem, dlatego wpływa na właściwą pracę układu odpornościowego. Przyczynia się też do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia oraz prawidłowych funkcji psychologicznych.
Regulamin i Polityka Prywatności
Dostawa i koszty wysyłki
Zwroty i Reklamacje
Gwarancja bezpiecznej realizacji transakcji
Składniki
Witamina C (kwas L-askorbinowy), kapsułka pochodzenia roślinnego (substancja glazurująca-hydroksypropylometyloceluloza), ekstrak z owoców aceroli (Malpighia glabra L.) substancja wypełniająca (celuloza mikrokrystaliczna).
Dzienna porcja
Składniki Ilość w 2 kapsułkach (Zalecanej dziennej porcji)
Witamina C 920 mg (1150% RWS)*
Ekstrakt z owoców aceroli, w tym:
witamina C 100 mg
25 mg (31% RWS)*
Łączna zawartość witaminy C 945 mg (1181% RWS)*
* % RWS - referencyjna wartość spożycia.
Zalecane spożycie
Dorośli 1 kapsułkę dwa razy dziennie, najlepiej po posiłku, popijając wodą. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.