- Nowy produkt

Zawarte w pierzdze mikro- i makroelementy, a także witaminy sprawiają, że ten produkt pszczeli może być stosowany jako suplement diety, a także element wspierający terapię farmakologiczną podczas różnego rodzaju chorób. Uważa się, że pierzga wykazuje działanie:
antybakteryjne,
wzmacniające,
stymulujące,
regenerująco-odżywcze.
Zastosowanie pierzgi
Pierzga posiada substancje odżywcze, które są łatwo przyswajalne przez organizm człowieka, a to sprawia, że ten produkt pszczeli może być stosowany wspierająco w przypadku farmakologicznego leczenia zaburzeń takich jak:
choroby układu pokarmowego
choroby metaboliczne
choroby układu moczowo-płciowego
choroby skóry
choroby układu nerwowego
choroby immunologiczne
schorzenia tkanek
nowotwory
choroby układu krążenia
i inne.
Jak stosować pierzgę?
Jak spożywać pierzgę? Najczęściej pierzgę pszczelą spożywa się w postaci roztworu - wystarczy zalać granulki letnią, przegotowaną wodą i odstawić na noc. Rano należy wymieszać roztwór - napój jest gotowy. Pierzgę można dodawać też do herbaty czy soków.
Granulki pierzgi pszczelej mają lekko kwaśny smak, aby napój był słodszy można dodać do niego miód, albo zamiast czystej pierzgi wybrać gotowy miód z pierzgą, który ma takie same właściwości.
Przepyszne połączenie pasty z orzechów ziemnych, z naszą czekoladą bez dodatku cukru i syropem z daktyli.
Smakuje jak krówka, czekokrówka... Zdrowa czekokrówka!
Środek przeczyszczający do krótkotrwałego stosowania przy sporadycznych zaparciach.
Oleum Ricini Phytopharm jest wskazany do stosowania u osób dorosłych.
Likopen znany jest ze swoich właściwości antyoksydacyjnych. Wpływa na prawidłowe utrzymanie odpowiedniego poziomu cholesterolu w surowicy oraz na odporność, wspomaga pracę układu naczyniowo-sercowego, ponadto pomaga zachować zdrową prostatę.
Moringa zawiera dużą dawkę przeciwutleniaczy, związków przeciwzapalnych i aminokwasów. Zaliczana jest do superfoods, poprawia stan skóry, wspiera układ pokarmowy, działa antybakteryjnie.
Zawarte w pierzdze mikro- i makroelementy, a także witaminy sprawiają, że ten produkt pszczeli może być stosowany jako suplement diety, a także element wspierający terapię farmakologiczną podczas różnego rodzaju chorób. Uważa się, że pierzga wykazuje działanie:
antybakteryjne,
wzmacniające,
stymulujące,
regenerująco-odżywcze.