
Lapacho jest bogate w magnez, wapń, żelazo i mangan. Działa przeciwwirusowo. Przez Indian wykorzystywane jest do leczenia infekcji wywołanych przez grzyby, bakterie i wirusy.
Sok ten łączy w sobie chemoprewencyjne i wzmacniające właściwości buraków bogatych w żelazo, kwas foliowy i przeciwutleniacze, z działaniem detoksykacyjnym i wspierającym układ moczowy i trawienny selerem. Zawiera cenne betaniny, flawonoidy i kwasy organiczne. Reguluje ciśnienie krwi i poprawia funkcje wątroby i nerek.
Regulamin i Polityka Prywatności
Dostawa i koszty wysyłki
Zwroty i Reklamacje
Gwarancja bezpiecznej realizacji transakcji
SKŁADNIKI
sok z buraków kiszonych* 70%, sok z selerów kiszonych* 30%, czosnek*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 147 kJ / 35 kcal
Tłuszcz: 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 7,4 g
w tym cukry: 6,11 g
Błonnik: 0,32 g
Białko: 0,91 g
Sól: 1,5 g