• Obecnie brak na stanie
    Kostki drobiowe bez dodatku cukru BIO 88g Natur Compagnie

Kostki drobiowe bez dodatku cukru BIO 88g Natur Compagnie

9,50 zł
Brutto
Ilość
Dodaj do listy życzeń
Obecnie brak na stanie

 

Regulamin i Polityka Prywatności

 

Dostawa i koszty wysyłki

 

Zwroty i Reklamacje

Gwarancja bezpiecznej realizacji transakcji

Bulion- kostki drobiowe 88g Natur Compagnie

BULION KOSTKI DROBIOWE BEZ DODATKU CUKRU BIO. Produkt może zawierać mleko, gluten, soję, gorczycę i jaja

ZAWARTOŚĆ OPAKOWANIA:

88g

SKŁAD:

Sól morska, skrobia kukurydziana*, masło shea*, sproszkowane kurze mięso* (6,8%), tłuszcz z kurczaka* (4,1%), ekstrakt drożdżowy, cebula pieczona*, kurkuma*, seler*, pietruszka*, czosnek*, nasiona kolendry*, rozmaryn*

Wartość odżywcza w 100 ml produktu:

Wartość energetyczna: 30 kJ/ 7 kcal

Tłuszcz: 0,4 g

- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g

Węglowodany: 0,7 g

- w tym cukry: 0 g

Białko: 0,1 g

Sól: 0,8 g

SPOSÓB UŻYCIA:

Rozpuścić 1 kostkę w 0,5 litra wrzącej wody lub dodać podczas gotowania

WARUNKI PRZECHOWYWANIA:

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

4048885053427

Specyficzne kody

EAN13
4048885053427

20 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 1 W magazynie

Sól kłodawska to sól kamienna, gruboziarnista, niejodowana, wydobywana tradycyjną metodą, dzięki czemu zachowały się w niej naturalne pierwiastki, zwane „pierwiastkami życia”. Posiada charakterystyczną różową barwę, wysoki poziom czystości oraz bogactwo mikroelementów. 

Wykazuje właściwości prozdrowotne i jej spożywanie z umiarem nie jest tak szkodliwe dla naszego organizmu. „Pierwiastki życia” zawarte w soli kłodawskiej to m.in. wapń, magnez, sód, potas, nikiel, fosfor, selen czy żelazo. 

Sól kłodawska wykorzystywana jest w przemyśle, sztuce kulinarnej, lecznictwie, kosmetologii. Świetnie sprawdza się jako dodatek do potraw oraz domowych przetworów.

Przyprawa Pieprz syczuański 50g Nanga

20,90 zł
Dostępność: 1 W magazynie

Pieprz syczuański nie jest spokrewniony z pozostałymi odmianami pieprzu. Przyprawę tę stanowią łupiny jagód pochodzące z drzewa o nazwie żółtodrzew pieprzowy, którego odmiany występują w Chinach, w Japonii, na terenie Himalajów i w Ameryce Północnej.

Ma on korzenno-cytrusowy i pikantny, lekko pieprzny smak.

Sól kamienna kłodawska drobna 1kg Stanlab

6,90 zł
Dodaj do koszyka
Dostępność: Brak w magazynie

Sól kłodawska to sól kamienna, gruboziarnista, niejodowana, wydobywana tradycyjną metodą, dzięki czemu zachowały się w niej naturalne pierwiastki, zwane „pierwiastkami życia”. Posiada charakterystyczną różową barwę, wysoki poziom czystości oraz bogactwo mikroelementów. 

Wykazuje właściwości prozdrowotne i jej spożywanie z umiarem nie jest tak szkodliwe dla naszego organizmu. „Pierwiastki życia” zawarte w soli kłodawskiej to m.in. wapń, magnez, sód, potas, nikiel, fosfor, selen czy żelazo. 

Sól kłodawska wykorzystywana jest w przemyśle, sztuce kulinarnej, lecznictwie, kosmetologii. Świetnie sprawdza się jako dodatek do potraw oraz domowych przetworów.

Tulasi (święta bazylia, holi basil) 50g cięty Nanga
  • Wyprzedaż!
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Brak w magazynie

data ważności: 09.2023

Tulasi (tulsi) to ziele będące bogactwem olejków eterycznych wykazujących właściwości prozdrowotne oraz innych cennych substancji aktywnych, jak: flawonoidy, saponiny, garbniki oraz sole mineralne. 

Roślina ta, szczególnie w Indiach, nazywana jest eliksirem długowieczności, ze względu na wielokierunkowe, pozytywnie działanie na organizm człowieka.

Według Ajurwedy tulasi pomaga zachować spokój ducha i ciała w sytuacjach stresowych.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website