Pasta kokosowa bez soli i cukru 300g KruKam

15,70 zł
Brutto
Ilość
Ostatnie sztuki w magazynie

 

Regulamin i Polityka Prywatności

 

Dostawa i koszty wysyłki

 

Zwroty i Reklamacje

Gwarancja bezpiecznej realizacji transakcji

Pasta kokosowa bez soli i cukru 300g KruKam

Pasta kokosowa 300g jest wytwarzana poprzez zmielenie miąższu kokosa. W wyższej temperaturze przyjmuje postać gęstego kremu. Mus kokosowy, który często nazywany jest też masłem kokosowym, jest smacznym źródłem błonnika, potasu, magnezu i żelaza. Dzięki witaminie D jest sprzymierzeńcem walki z depresją, a witamina K w nim zawarta, pomaga w nauce, wspierając procesy neurologiczne. W odróżnieniu od oleju kokosowego jest bardziej zwarty, dzięki czemu jest świetnym dodatkiem do omletów, ciast czy batonów. Sprawdza się też jako dodatek do smoothies, czy jako zdrowy zamiennik śmietany, jako uwieńczenie deseru owocowego

Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce. W wyższej temperaturze mus przyjmuje płynną postać. Przed użyciem dokładnie wymieszać.

Składniki: Mielony miąższ kokosowy

Wartości odżywcze w 100g: -

Wartość energetyczna: 2849 kJ / 691 kcal

Tłuszcz: 67g

w tym tłuszcze nasycone: 63g

Węglowodany: 9.1g

w tym cukry: 0g

Błonnik: 15g

Białko: 6.1g

Sól: 0.04g

5902270352627
1 Przedmiot

Specyficzne kody

EAN13
5902270352627

20 innych produktów w tej samej kategorii:

Pasta migdałowa 100% 300g KruKam

27,00 zł
Dostępność: 1 W magazynie

Migdały - najlepsze źródło magnezu

Migdały są źródłem witaminy E i B2. Witamina E pomaga w ochronie komórek przed stresem oksydacyjnym. Migdały są również źródłem miedzi, manganu, cynku, fosforu, potasu. Miedź pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego. Mangan wspomaga ochronę komórek przed stresem oksydacyjnym. Cynk pomaga zachować zdrowe włosy i paznokcie. Fosfor pomaga w utrzymaniu zdrowych zębów i kości. Potas pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu nerwowego oraz pomaga w utrzymaniu prawidłowego ciśnienia krwi.

Dostępność: 2 W magazynie

Skład: 83% pasta z orzechów arachidowych, cukier buraczany, woda demineralizowana, sól himalajska

Przepyszne połączenie pasty orzechowej z karmelem i solą himalajską!

Orzechy ziemne, zwane też arachidowymi, to skarbnica kwasów oleinowych, obniżających poziom cholesterolu we krwi, tym samym zapobiegających miażdżycy i chorobom układu krwionośnego. Są teżbogate w roślinne białko, potas, magnez, witaminę E i błonnik. To wszystko powoduje, ze masło orzechowe powinien jeść każdy z nas, a w szczególności wegetarianie w celu uzupełniania niedoboru np. białka, wynikającego z braku mięsa w diecie.

Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny