- Obecnie brak na stanie

Migdały - najlepsze źródło magnezu
Migdały są źródłem witaminy E i B2. Witamina E pomaga w ochronie komórek przed stresem oksydacyjnym. Migdały są również źródłem miedzi, manganu, cynku, fosforu, potasu. Miedź pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego. Mangan wspomaga ochronę komórek przed stresem oksydacyjnym. Cynk pomaga zachować zdrowe włosy i paznokcie. Fosfor pomaga w utrzymaniu zdrowych zębów i kości. Potas pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu nerwowego oraz pomaga w utrzymaniu prawidłowego ciśnienia krwi.
Regulamin i Polityka Prywatności
Dostawa i koszty wysyłki
Zwroty i Reklamacje
Gwarancja bezpiecznej realizacji transakcji
300g
100% mielony migdał
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 2559/619
Białko (g): 22
Węglowodany (g): 7,5
w tym cukry (g): 4,9
Tłuszcz (g): 53
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 4
Błonnik pokarmowy (g): 12
Sól(g): 0,01
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w przeciągu 3 miesięcy. Produkowane w zakładzie gdzie przetwarzane są również inne orzechy i sezam. Zamieszać przed użyciem gdyż może występować naturalne oddzielenie tłuszczu.
Specyficzne kody