LIZAK O SMAKU MANGO Z WITAMINĄ D I C BEZGLUTENOWY 6 g - MNIAM MNIAM STARPHARMA

2,56 zł
Brutto
Ilość

 

Regulamin i Polityka Prywatności

 

Dostawa i koszty wysyłki

 

Zwroty i Reklamacje

Gwarancja bezpiecznej realizacji transakcji


5907763674064
19 Przedmioty

Specyficzne kody

EAN13
5907763674064

20 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 3 W magazynie

Suplement diety.

Spirulina (Arthrospira platensis):

wspiera witalność organizmu

pomaga w przypadku zmęczenia

utrzymuje prawidłowy poziom cukru

Składniki: Ekologiczna spirulina w proszku (Arthrospira platensis), substancja przeciwzbrylajaca: dwutlenek krzemu.

Składniki 1 tabletka 6 tabletka

Ekologiczna spirulina w proszku

(Arthrospira platensis) 500 mg 3000 mg

w tym

Fikocyjaniny  70 mg 40 mg

Białko         300 mg 1800 mg

Chlorofil          5,5 mg 33 mg

Dostępność: Brak w magazynie

Makaron konjac nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny o nazwie konjac uprawianej w Chinach i w Japonii. To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, natomiast łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i wegetarian. 

Pasta migdałowa 100% 300g KruKam

27,00 zł
Dostępność: 1 W magazynie

Migdały - najlepsze źródło magnezu

Migdały są źródłem witaminy E i B2. Witamina E pomaga w ochronie komórek przed stresem oksydacyjnym. Migdały są również źródłem miedzi, manganu, cynku, fosforu, potasu. Miedź pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego. Mangan wspomaga ochronę komórek przed stresem oksydacyjnym. Cynk pomaga zachować zdrowe włosy i paznokcie. Fosfor pomaga w utrzymaniu zdrowych zębów i kości. Potas pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu nerwowego oraz pomaga w utrzymaniu prawidłowego ciśnienia krwi.

Dostępność: Brak w magazynie

Suplement diety 

Laktoferin NUCLEO to dedykowane połączenie pięciu czystych nukleotydów, najwyższej jakości laktoferyny oraz łagodnej witaminy C.

Laktoferin NUCLEO zawiera wysokiej jakości pierwotną laktoferynę otrzymywaną ze świeżego mleka. W procesie jej otrzymywania wykorzystuje się innowacyjny sposób łagodnego suszenia, co sprawia, że eliminowane jest zjawisko denaturacji białka i zachowuje ona swoje wszystkie korzystne właściwości.

Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny