Suplement diety ProbioBalance by Aliness® Rhamnosus GG Balance zawiera 5 miliardów bakterii w każdej kapsułce. Każda bakteria została pokryta podwójną warstwą lipidową zapewniającą skuteczną barierę i umożliwiającą bezpieczne przechodzenie bakterii przez kwaśne środowisko żołądka, aby dotrzeć do jelit w stanie nienaruszonym, gdzie ma wykazywać swoją aktywność biologiczną.
Ekologiczny groch żółty znajduje zastosowanie głównie w tradycyjnych potrawach, takich jak grochówka czy wigilijny groch z kapustą i grzybami. Polecamy także do zup, potraw jednogarnkowych, jako nadzienie do pierogów, past do chleba, pasztetów.
Gotu Kola wspomaga prace mózgu oraz wspiera działanie centralnego systemu nerwowego. Korzystnie wpływa na krążenie, wspomaga poprawię pamięci, pomaga wzmacniać naczynia krwionośne. Zawiera również składniki niezbędne do wytwarzania kolagenu, który podtrzymuje zdolność organizmu do odnawiania skóry i gojenia ran.
Pelargonia afrykańska korzeń korzystnie działa na układ oddechowy, szczególnie w okresach jego obniżonego funkcjonowania. Działa oczyszczająco na drogi oddechowe i usprawnia oddychanie.
Zdrowa alternatywa lizaków dla dzieci. Nie zawiera cukru, substancją słodzącą jest fiński ksylitol oraz glikozydy stewiolowe. Zawiera witaminy C oraz D. Nie zawiera glutenu i laktozy. Lizak wyróżnia się bogatym aromatem i naturalnymi składnikami.
Nucleozin Complete to starannie opracowane połączenie kompleksu pięciu czystych nukleotydów oraz dwóch łatwo przyswajalnych, organicznych form cynku (cytrynianu i glukonianu cynku).
Nie zawiera glutenu, skrobi, pszenicy, soi, białek mlecznych, aromatów i barwników. Produkt jest odpowiedni dla wegan.
Profesjonalna mieszanka 100% naturalnych olejków eterycznych najwyższej jakości (cytronella, eukaliptusowy, geranium, bazylia, mięta pieprzowa, z kocimiętki) w oparciu o fachową literaturę z dziedziny aromaterapii..
Kawa mielona z ziaren daktylowca właściwego jest wytwarzana przez mycie, suszenie i gotowanie przez 30 minut w temperaturze 125*C, następnie prażenie i mielenie ziaren. Około 11-18% wagi owocu daktylowego to ziarno, które składa się z węglowodanów, błonnika pokarmowego, tłuszczu i białka.