Olejek eteryczny lawenda bułgarska 100% 10ml Nanga

13,20 zł
Brutto

Charakteryzuje się zdecydowanie słodszym i bardziej kwiatowym aromatem, niż lawenda francuska. Działa silnie uspokajająco, relaksująco i nasennie.

Ilość
Dodaj do listy życzeń

 

Regulamin i Polityka Prywatności

 

Dostawa i koszty wysyłki

 

Zwroty i Reklamacje

Gwarancja bezpiecznej realizacji transakcji

Olejek z lawendy bułgarskiej 100% eteryczny Nanga

Olejek eteryczny pozyskiwany jest podczas destylacji parowej z kwitnących szczytów lawendy wąskolistnej (Lavandula angustifolia), rosnącej w Bułgarii. Posiada bladożółtą barwę oraz kwiatowy zapach. Olejek bułgarski charakteryzuje się zdecydowanie słodszym aromatem, niż francuski. Należy do olejków wszechstronnych – przydaje się zarówno w domu, jak i w podróży. Wdychany poprawia nastrój, działa antystresowo oraz ułatwia zasypianie.

Składniki

Olejek eteryczny lawendowy 100%.

Główne składniki: linalol, octan linalilu, cis-β-ocymen.

Zalecany sposób użycia

Stosować rozcieńczony. Do użytku zewnętrznego m.in. w dyfuzorach ultradźwiękowych, do kąpieli i masażu, inhalacji oraz do pielęgnacji skóry. Unikać kontaktu z oczami, uchem wewnętrznym oraz wrażliwymi okolicami.

Sposób przechowywania

Chronić przed bezpośrednim światłem słonecznym. Przechowywać szczelnie zamknięty w chłodnym miejscu, poza zasięgiem dzieci.

Przeciwwskazania

Nie powinien być stosowany przez kobiety w pierwszym trymestrze ciąży.

5903076400246
10 Przedmioty

20 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 7 W magazynie

Aliness Witamina C 1000 Buforowana Plus to jedyna na rynku witamina C w formie buforowanej jako mix kwasu

L-askorbinowego oraz L-askorbinianu sodu w stosunku 1:1 , wzmocniona dodatkowo bioflawonoidami cytrusowymi o stężeniu aż 95%, hesperydyną, rutyną i ekstraktem z aceroli.

Połączenie tych składników w jeden synergiczny mix w formie buforowanej pozwala znacznie wspomóc wchłanialność kwasów L- askorbinowego oraz askorbinanu sodu.

Dostępność: 1 W magazynie

D-ryboza to pięciowęglowy cukier prosty należący do aldoz, czyli monosacharydów posiadających grupę aldehydową. Pomimo podobieństwa w budowie strukturalnej oraz przynależności do tej samej grupy związków, D-ryboza posiada odmienne właściwości oraz pełni inne funkcje w organizmie od standardowych cukrów takich jak glukoza, fruktoza czy sacharoza.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website