- Nowy

Zakwas z buraków kiszonych to ekologiczny produkt, który powstaje w wyniku fermentacji buraków z dodatkiem czosnku i soli kłodawskiej. Jest tłoczony, nie z koncentratu i pasteryzowany. Zakwas ten jest bogaty w witaminy i składniki mineralne, a także zawiera kwas mlekowy, który korzystnie wpływa na florę bakteryjną jelit.
Regulamin i Polityka Prywatności
Dostawa i koszty wysyłki
Zwroty i Reklamacje
Gwarancja bezpiecznej realizacji transakcji
SKŁADNIKI:
sok z buraków ćwikłowych kiszonych* (98 %), czosnek* (1 %), sól kłodawska (1 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
ZALECANY SPOSÓB UŻYCIA:
Zacząć od 1 łyżeczki dziennie, stopniowo zwiększając porcję. W przypadku dzieci zalecana dzienna porcja oscyluje w granicach 5–50 ml, u dorosłych zaś wynosi 50–250 ml.
UWAGI:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4 ℃, nie dłużej niż 48 godzin.