Tłoczony sok z rokitnika. Sok jest nieklarowany, bez konserwantów, bez dodatku cukru, poddany jedynie pasteryzacji. Dzięki takiemu procesowi produkcji uzyskujemy bogaty smak, zostają również zachowane wszystkie wartości odżywcze. Miano „złota Syberii” rokitnik zawdzięcza nie tyle barwie jagód, co wszechstronnemu zastosowaniu i wartości odżywczej. Rokitnik wspomaga odporność, przywraca energię i wspomaga kondycję układu trawiennego.
Miód akacjowy to nie tylko smakowity dodatek do śniadań, wypieków czy deserów, ale również produkt, który charakteryzuje się wieloma cennymi dla zdrowia i urody właściwościami.
Ekologiczny cukier kokosowy, nierafinowany, uzyskiwany z pąków kwiatowych palmy kokosowej. Pozbawiony aromatu kokosa, charakteryzuje się lekką nutą karmelu. Może być stosowany do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów.
Ostropest plamisty Astron jest produktem spożywczym poprawiającym smak potraw i polecanym szczególnie dla osób, które chciałyby wspomóc funkcjonowanie swojej wątroby. Ostropest mielony można dodawać do wielu dań i napojów.
Ostropest plamisty Astron jest produktem spożywczym poprawiającym smak potraw i polecanym szczególnie dla osób, które chciałyby wspomóc funkcjonowanie swojej wątroby. Ostropest mielony można dodawać do wielu dań i napojów.
Erytrytol to naturalna substancja słodząca o słodyczy sięgającej 60–80 proc. sacharozy, czyli tradycyjnego białego cukru. Ma zerową wartość energetyczną (0 kcal) i nie jest metabolizowany przez organizm, dzięki czemu jest polecany osobom odchudzającym się i cukrzykom.
Ekologiczne suszone owoce morwy białej to niezwykle ciekawa w smaku i pożywna przekąska. Morwa doskonale sprawdza się również jako składnik sałatek, kompotów, dżemów, marmolad, win i likierów.
Przyprawa o zapachu podobnym do kopru włoskiego i smaku pikantna – słodkawym. Anyż doskonale nadaje się jako dodatek do sałatek i zup owocowych, do potraw z warzyw – czerwonej kapusty, marchwi, buraków i dyni, kompotów z jabłek, gruszek, śliwek, do ciast i pieczywa.
Ostropest plamisty Astron jest produktem spożywczym poprawiającym smak potraw i polecanym szczególnie dla osób, które chciałyby wspomóc funkcjonowanie swojej wątroby. Ostropest mielony można dodawać do wielu dań i napojów.
Ekologiczna kapusta kiszona powstaje z najwyższej jakości, ekologicznych składników. Uprawiana jest bez użycia sztucznych nawozów i pestycydów, co gwarantuje pełnię naturalnych wartości odżywczych. Proces fermentacji, wzbogaca ją o dobroczynne bakterie probiotyczne. Kapusta kiszona ma intensywny, kwaskowaty smak, który idealnie komponuje się w wielu daniach, takich jak bigos, pierogi, czy zupa.
Na stronie ziolomed.pl dbamy o ochronę danych osobowych naszych użytkowników. Nasza polityka prywatności określa, jakie informacje zbieramy, w jaki sposób je przetwarzamy oraz jak je zabezpieczamy, zgodnie z obowiązującymi przepisami RODO. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych znajdziesz w zakładce “Regulamin i Polityka Prywatności” dostępnej na naszej stronie.