Przyprawa jarzynka (bez glutaminianu sodu) 200g Dary Podlasia

6,90 zł
Brutto
Ilość

 

Regulamin i Polityka Prywatności

 

Dostawa i koszty wysyłki

 

Zwroty i Reklamacje

Gwarancja bezpiecznej realizacji transakcji

Przyprawa jarzynka (bez glutaminianu sodu) 200g Dary Podlasia

Zastosowanie: Jest uniwersalnym dodatkiem do zup, sosów, sałatek, ryżu, kasz, ryb, mięs, dań z kapusty i potraw wegetariańskich.

Skład: Sól 70%, warzywa: marchew, pasternak, cebula, seler, natka pietruszki, koperek,ryboflawina 0,03%. Przyprawa bez glutaminianu sodu.

Surowiec jest pakowany ręcznie oraz sprzedawany w estetycznych torebkach, które posiadają atest na przechowywanie żywności.

Zachęcamy podmioty gospodarcze do współpracy, która przyniesie korzyści w postaci terminowych dostaw surowców najwyższej jakości oraz atrakcyjnych rabatów.

Zapraszamy Państwa do odwiedzania naszego fanpage na Facebooku. Znaleźć tam można ciekawostki ziołowe jak również wiele ciekawych przepisów z zastosowaniem ziół. Każdy znajdzie coś dla siebie.

Przyprawy należy przechowywać w zamkniętych opakowaniach, chroniąc od światła, wilgoci i wpływu obcych zapachów. Trzymać poza zasięgiem dzieci.

Zamieszczone w serwisie opisy produktów mają charakter wyłącznie informacyjny.

Nie zastępują konsultacji z lekarzem i nie mogą być podstawą do stosowania jakichkolwiek wyrobów medycznych, środków farmaceutycznych czy form terapii. Wszelkie decyzje w w/w kwestii należy konsultować z lekarzem.

26
10 Przedmioty

20 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 27 W magazynie

Sól kłodawska to sól kamienna, gruboziarnista, niejodowana, wydobywana tradycyjną metodą, dzięki czemu zachowały się w niej naturalne pierwiastki, zwane „pierwiastkami życia”. Posiada charakterystyczną różową barwę, wysoki poziom czystości oraz bogactwo mikroelementów. 

Wykazuje właściwości prozdrowotne i jej spożywanie z umiarem nie jest tak szkodliwe dla naszego organizmu. „Pierwiastki życia” zawarte w soli kłodawskiej to m.in. wapń, magnez, sód, potas, nikiel, fosfor, selen czy żelazo. 

Sól kłodawska wykorzystywana jest w przemyśle, sztuce kulinarnej, lecznictwie, kosmetologii. Świetnie sprawdza się jako dodatek do potraw oraz domowych przetworów.

Dostępność: 9 W magazynie

Sól kłodawska to sól kamienna, gruboziarnista, niejodowana, wydobywana tradycyjną metodą, dzięki czemu zachowały się w niej naturalne pierwiastki, zwane „pierwiastkami życia”. Posiada charakterystyczną różową barwę, wysoki poziom czystości oraz bogactwo mikroelementów. 

Wykazuje właściwości prozdrowotne i jej spożywanie z umiarem nie jest tak szkodliwe dla naszego organizmu. „Pierwiastki życia” zawarte w soli kłodawskiej to m.in. wapń, magnez, sód, potas, nikiel, fosfor, selen czy żelazo. 

Sól kłodawska wykorzystywana jest w przemyśle, sztuce kulinarnej, lecznictwie, kosmetologii. Świetnie sprawdza się jako dodatek do potraw oraz domowych przetworów.

Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny