• Obecnie brak na stanie
    Pasta orzechowa z kokosem 300g KruKam

Pasta orzechowa z kokosem 300g KruKam

13,90 zł
Brutto
Ilość
Obecnie brak na stanie

 

Regulamin i Polityka Prywatności

 

Dostawa i koszty wysyłki

 

Zwroty i Reklamacje

Gwarancja bezpiecznej realizacji transakcji

Pasta orzechowa z kokosem 300g KruKam

Skład: 85% pasta z orzechów arachidowych, 15% pasta kokosowa

Przepyszne połączenie pasty orzechowej ze słodkim kokosem!

Orzechy ziemne, zwane też arachidowymi, to skarbnica kwasów oleinowych, obniżających poziom cholesterolu we krwi, tym samym zapobiegających miażdżycy i chorobom układu krwionośnego. Są teżbogate w roślinne białko, potas, magnez, witaminę E i błonnik. To wszystko powoduje, ze masło orzechowe powinien jeść każdy z nas, a w szczególności wegetarianie w celu uzupełniania niedoboru np. białka, wynikającego z braku mięsa w diecie.

Specjaliści dowodzą, że regularne spożywanie orzechów, w tym także masła orzechowego, uchroni nas przed chorobami serca oraz widocznie poprawi kondycję całego organizmu i usprawni jego funkcjonowanie. Dietetycy podkreślają, że wybierać należy masło orzechowe z jak największą zawartością orzechów. Uważa się, że orzechy pomagają zwalczać infekcje w organizmie i poprawiają kondycję naszych naczyń krwionośnych i serca. Tak naprawdę, naukowcy z Harvard Medical School w USA udowodnili, że podjadanie masła orzechowego pięć razy w tygodniu może prawie o połowę obniżyć ryzyko wystąpienie zawału serca.

Składniki: Pasta z orzechów arachidowych 85%, pasta kokosowa 15%

Wartości odżywcze w 100g: -

Wartość energetyczna: 2428kJ / 580kcal

Tłuszcz: 49,2g

w tym tłuszcze nasycone: 14,6g

Węglowodany: 17,7g

w tym cukry: 5,3g

Błonnik: 8,5g

Białko: 22,8g

Sól: 0g

5902270354065

Specyficzne kody

EAN13
5902270354065

20 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 2 W magazynie

Skład: 83% pasta z orzechów arachidowych, cukier buraczany, woda demineralizowana, sól himalajska

Przepyszne połączenie pasty orzechowej z karmelem i solą himalajską!

Orzechy ziemne, zwane też arachidowymi, to skarbnica kwasów oleinowych, obniżających poziom cholesterolu we krwi, tym samym zapobiegających miażdżycy i chorobom układu krwionośnego. Są teżbogate w roślinne białko, potas, magnez, witaminę E i błonnik. To wszystko powoduje, ze masło orzechowe powinien jeść każdy z nas, a w szczególności wegetarianie w celu uzupełniania niedoboru np. białka, wynikającego z braku mięsa w diecie.

Pasta migdałowa 100% 300g KruKam

27,00 zł
Dostępność: 1 W magazynie

Migdały - najlepsze źródło magnezu

Migdały są źródłem witaminy E i B2. Witamina E pomaga w ochronie komórek przed stresem oksydacyjnym. Migdały są również źródłem miedzi, manganu, cynku, fosforu, potasu. Miedź pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego. Mangan wspomaga ochronę komórek przed stresem oksydacyjnym. Cynk pomaga zachować zdrowe włosy i paznokcie. Fosfor pomaga w utrzymaniu zdrowych zębów i kości. Potas pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu nerwowego oraz pomaga w utrzymaniu prawidłowego ciśnienia krwi.

Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny