- Obecnie brak na stanie

Jeśli szukasz suszonej żurawiny bez dodatku białego cukru, to wreszcie ją znalazłeś!
Cukier dodaje się do żurawiny, aby po wysuszeniu nie straciła objętości i dało się ją zjeść. Można go jednak zastąpić czymś zdrowszym, na przykład sokiem jabłkowym, czyli źródłem naturalnych cukrów owocowych.
Regulamin i Polityka Prywatności
Dostawa i koszty wysyłki
Zwroty i Reklamacje
Gwarancja bezpiecznej realizacji transakcji
100 g
Żurawina wielkoowocowa z upraw ekologicznych</strong>, skoncentrowany sok jabłkowy, olej słonecznikowym
Wartość energetyczna 277kcal / 100g
Tłuszcz 1,6g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0,1g
Węglowodany 62g
w tym cukry 56g
Białko 0,2g
Błonnik 6g
Sól 0,12g
Można spożywać w postaci przekąski lub jako dodatek do musli, ciast, domowego chleba, czy jogurtu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.