• Obecnie brak na stanie
    Sok z cytryn NFC 100% BIO 250ml Alce Nero

Sok z cytryn NFC 100% BIO 250ml Alce Nero

8,90 zł
Brutto
Ilość
Obecnie brak na stanie

 

Regulamin i Polityka Prywatności

 

Dostawa i koszty wysyłki

 

Zwroty i Reklamacje

Gwarancja bezpiecznej realizacji transakcji

Sok z cytryn NFC 100% BIO 250ml Alce Nero

Najlepiej spożyc przed: 07/06/2021

SKŁADNIKI

bezpośredni sok z cytryn z Sycylii* (100 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS

Produkt pasteryzowany. Bezpośredni sok (nie z koncentratu) z ekologicznych cytryn, pochodzących z Sycylii. Polecamy jako dodatek do herbaty, a także do marynat i sosów. Świetnie komponuje się z sorbetami oraz orzeźwiającymi napojami.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna - 122 kJ / 29 kcal

Tłuszcz - 0,1 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g

Węglowodany - 6,5 g

w tym cukry - 1,8 g

Błonnik - 0,4 g

Białko - 0,4 g

Sól - 0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciagu 10 dni.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU

BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)

WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI

WEGAŃSKI: WEGAŃSKI

CERTYFIKAT BIO: jest

PRODUCENT: ALCE NERO (włoskie produkty)

Producent - nazwa i adres: ALCE NERO S.P.A, VIA PALAZZETTI 5C, 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)

Kraj Producenta: Włochy

8009004908499

Specyficzne kody

EAN13
8009004908499

20 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 4 W magazynie

Naturalnie mętny sok wytwarzany z ogórków kiszonych, które poddaje się tłoczeniu. Powstaje w wyniku naturalnego procesu kiszenia ogórków, bez dodatku środków konserwujących i barwników. Dzięki temu sok charakteryzuje się bogatym smakiem oraz zachowuje wszystkie wartości odżywcze.

Nasze soki wytwarzane są metodą tłoczenia, bez dodatku konserwantów oraz cukru, dzięki czemu stanowią doskonały składnik codziennej diety.

Goja owoc 70g Natura Wita

10,90 zł
Dodaj do koszyka
Dostępność: Brak w magazynie

Jagody goji to nie tylko bardzo dobre źródło białka, chociaż bez wątpienia jest to jeden z powodów, dla których znalazły się na liście super food. Zawierają aż 18 aminokwasów, a oprócz nich zawierają również węglowodany, tłuszcze, w tym aż pięć nienasyconych kwasów tłuszczowych omega-6. To one natomiast są odpowiedzialne za prawidłową pracę mózgu, dobre działanie układu nerwowego i za wytwarzanie hormonów. Jagody goji są również cennym źródłem licznych witamin, w tym m.in. witaminy E, B1, B2, B6, C, a także składników mineralnych, w tym wapnia, żelaza, miedzi, fosforu, selenu i cynku. Skład tej rośliny obejmuje także karotenoidy, w tym flawonoidy

Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny