Skrobia z manioku (tapioka) bezglutenowa EKO 400g Bio Planet

7,20 zł
Brutto
Ilość

 

Regulamin i Polityka Prywatności

 

Dostawa i koszty wysyłki

 

Zwroty i Reklamacje

Gwarancja bezpiecznej realizacji transakcji

Ekologiczna tapioka pozyskiwana jest z bulw korzeniowych manioku. Nie posiada charakterystycznego smaku i zapachu, w związku z czym nie zmienia smaku potraw. Polecamy do wypieku placków, chleba, ciast, ciasteczek. Można ją dodać do kisieli, budyni, puddingów, przetworów mlecznych i owocowych. Doskonała również jako zagęszczacz do zup, sosów, musów.

ZAWARTOŚĆ OPAKOWANIA:

400 g

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:

Wartość energetyczna - 1507 kJ / 355 kcal

  • Tłuszcz - 0,02 g,
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
  • Węglowodany - 88 g,
  • w tym cukry - 3,4 g
  • Białko - 0,2 g
  • Sól - 0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

5907814668882
4 Przedmioty

Specyficzne kody

EAN13
5907814668882

20 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 2 W magazynie

Sól kłodawska to sól kamienna, gruboziarnista, niejodowana, wydobywana tradycyjną metodą, dzięki czemu zachowały się w niej naturalne pierwiastki, zwane „pierwiastkami życia”. Posiada charakterystyczną różową barwę, wysoki poziom czystości oraz bogactwo mikroelementów. 

Wykazuje właściwości prozdrowotne i jej spożywanie z umiarem nie jest tak szkodliwe dla naszego organizmu. „Pierwiastki życia” zawarte w soli kłodawskiej to m.in. wapń, magnez, sód, potas, nikiel, fosfor, selen czy żelazo. 

Sól kłodawska wykorzystywana jest w przemyśle, sztuce kulinarnej, lecznictwie, kosmetologii. Świetnie sprawdza się jako dodatek do potraw oraz domowych przetworów.

Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny