• Obecnie brak na stanie
    Olej z lnianki (rydzowy) EKO 100ml Dary Natury

Olej z lnianki (rydzowy) EKO 100ml Dary Natury

9,90 zł
Brutto

Lnianka jest jedną z najstarszych roślin wykorzystywanych do tłoczenia oleju. Olej z lnianki cechuje się dobrym stosunkiem kwasów omega 3 i omega 6. Według literatury zielarskiej ze względu na swoje właściwości dobrze służy osobom z problemami krążeniowymi.

Smak oleju świetnie harmonizuje się z sałatkami, surówkami, ziemniakami, kaszami, rybami oraz wieloma innymi potrawami.

Ilość
Obecnie brak na stanie

 

Regulamin i Polityka Prywatności

 

Dostawa i koszty wysyłki

 

Zwroty i Reklamacje

Gwarancja bezpiecznej realizacji transakcji

Olej z lnianki EKO 100ml Dary Natury

Właściwości prozdrowtne:

  • cechuje się dobrym stosunkiem kwasów omega 3 i omega 6
  • polecany osobom z problemami krążenia
  • obniża poziom trójglicerydów i "złego" cholesterolu
  • opóźnia procesy starzenia się organizmu
  • wyrównuje poziom glukozy

ZAWARTOŚĆ OPAKOWANIA:

100 ml

SKŁAD:

Olej z nasion lnianki 100%**produkt rolnictwa ekologicznego

SPOSÓB UŻYCIA:

Zaleca się stosować wyłącznie na zimno

WARUNKI PRZECHOWYWANIA:

Przechowywać w chłodnym i zaciemnionym miejscu, a po otwarciu w lodówce

5902581616296

Specyficzne kody

EAN13
5902581616296

20 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: Brak w magazynie

Miód wrzosowy jak sama nazwa mówi pochodzi z wrzosów. Zbierają go pszczoły w końcówce sierpnia i września. Jest miodem unikatowym. Posiada galaretowatą konsystencję oraz finezyjny smak i zapach kwitnących wrzosów. Ze względu na bardzo dużą pracochłonność oraz kaprysy pogody jest najciężej zbieranym gatunkiem miodu. Częste letnie susze niszczą wrzosowiska i nektarowanie w okresie jesiennym nie występuje. Dzięki swoim walorom smakowym i bukiecie zapachu późnego lata jest to miód kolekcjonerski. 

Dostępność: 1 W magazynie

D-ryboza to pięciowęglowy cukier prosty należący do aldoz, czyli monosacharydów posiadających grupę aldehydową. Pomimo podobieństwa w budowie strukturalnej oraz przynależności do tej samej grupy związków, D-ryboza posiada odmienne właściwości oraz pełni inne funkcje w organizmie od standardowych cukrów takich jak glukoza, fruktoza czy sacharoza.

Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny