GALARETKA Z AGAREM O SMAKU TRUSKAWKOWYM BEZGLUTENOWA BIO 40 g - AMYLON

4,70 zł
Brutto

Gataretka "Amylon" o smaku truskawkowym to produkt bezglutenowy, wegański i ekologiczny.

To pyszna alternatywa dla tradycyjnej galaretki i odpowiedź na potrzeby osób z dietą bezglutenową.

Ilość
Dodaj do listy życzeń

 

Regulamin i Polityka Prywatności

 

Dostawa i koszty wysyłki

 

Zwroty i Reklamacje

Gwarancja bezpiecznej realizacji transakcji

Galaretka o smaku truskawkowym bez glutenu 40g Amylon

SKŁADNIKI

Cukier*, substancja żelująca: agar*, barwnik: sproszkowany burak czerwony*, kwas: kwas jabłkowy, naturalny aromat truskawkowy, kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Zawartość torebki wsypać do 250 ml zimnej wody i wymieszać.

Gotować przez 1-2 minuty, cały czas mieszając.

Odstawić do lodówki, aby galaretka stężała.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna - 1587 kJ / 373 kcal

Tłuszcz - 0 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g

Węglowodany - 93 g

w tym cukry - 92 g

Białko - <0,5 g

Sól - 0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

8594006661799
16 Przedmioty

20 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 46 W magazynie

Proszek do pieczenia marki Amylon to innowacyjny produkt stworzony z myślą o najbardziej wymagających klientach, którzy cenią sobie zdrowie i jakość. Ten wyjątkowy proszek do pieczenia jest wolny od fosforanów oraz glutenu, co czyni go idealnym wyborem dla osób z nietolerancją glutenu oraz tych, którzy pragną unikać sztucznych dodatków w swojej diecie.

Dostępność: 3 W magazynie

Ekologiczna mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia blanszowanych, nieprażonych nasion migdałowca. Charakteryzuje się delikatnym, słodkim smakiem. Jest zaskakująco sycąca. Idealna do zagęszczania sosów i zup. Polecamy także jako alternatywę dla tradycyjnej mąki do wypieku ciast i pieczywa.

Dostępność: 2 W magazynie

Pektyna otrzymywana z pulpy jabłkowej oraz skórek owoców cytrusowych. W kwaśnym środowisku, pektyna wykazuje właściwości żelujące, przyczyniając się do zagęszczania cieczy. Pektyna to wspaniały środek żelujący do domowych dżemów owocowych, marmolad, galaretek, konfitur, soków owocowych, a także nadzień stosowanych w słodkich deserach. Może być również stosowana do napojów MLECZNYCH, napojów owocowych oraz ketchupów.

Na stronie ziolomed.pl dbamy o ochronę danych osobowych naszych użytkowników.
Nasza polityka prywatności określa, jakie informacje zbieramy, w jaki sposób je przetwarzamy oraz jak je zabezpieczamy, zgodnie z obowiązującymi przepisami RODO.
Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych znajdziesz w zakładce “Regulamin i Polityka Prywatności” dostępnej na naszej stronie.