PROSZEK DO PIECZENIA BEZGLUTENOWY BIO 200 g - AMYLON

20,70 zł
Brutto
Ilość
Ostatnie sztuki w magazynie

 

Regulamin i Polityka Prywatności

 

Dostawa i koszty wysyłki

 

Zwroty i Reklamacje

Gwarancja bezpiecznej realizacji transakcji

Proszek do pieczenia bezglutenowy BIO 200g Amylon

SKŁADNIKI

skrobia kukurydziana*, substancje spulchniające (winiany potasu, wodorowęglan sodu) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

 

OPIS

Produkt bezglutenowy

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna: 705 kJ / 166 kcal

Tłuszcz: 0 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g

Węglowodany: 41 g

w tym cukry:  0 g

Białko: 0,1 g

Sól: 15,4 g

 

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

 

SZCZEGÓŁY PRODUKTU

BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)

BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)

WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI

WEGAŃSKI: WEGAŃSKI

CERTYFIKAT BIO: jest

Producent - nazwa i adres: AMYLON A.S., SVERMOVA 117, 580 36 HAVLICKUV BROD

Kraj Producenta: Czechy

Tworzywo op. jednostkowego: Papier

8594006662420
3 Przedmioty

Specyficzne kody

EAN13
8594006662420

20 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 2 W magazynie

Olej rzepakowy pozyskiwany jest z rzepaku (łac. Brassica napus), który można zaliczyć do jednych z najważniejszych roślin oleistych na świecie.

Olej rzepakowy jest cennym źródłem witamin rozpuszczalnych w tłuszczach, zwłaszcza prowitaminy A, a także witaminy K oraz E. Dodatkowo olej rzepakowy zawiera tzw. sterole roślinne, czyli związki działające antyoksydacyjne, które obniżają stężenie cholesterolu. 

Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny