Kostki warzywne bez dodatku cukru BIO 100g Natur Compagnie

6,90 zł
Brutto

Kostki warzywne Alce Nero bez dodatku oleju palmowego, są idealne do przyrządzania wszelkiego rodzaju zup, sosów czy risotto.

Ilość

 

Regulamin i Polityka Prywatności

 

Dostawa i koszty wysyłki

 

Zwroty i Reklamacje

Gwarancja bezpiecznej realizacji transakcji

Bulion - kostki warzywne 100g Alce Nero 

ZAWARTOŚĆ OPAKOWANIA:

100 g

SKŁAD:

sól, cukier brązowy*, suszone warzywa*13,5% (cebula*5%, seler*5%, marchew*3,2%, pietruszka*0,3%), skrobia kukurydziana*, olej słonecznikowy*, ekstrakt z drożdży, przyprawy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna - 835 kJ/198 kcal

Tłuszcz - 4,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,4 g

Węglowodany - 34,7 g w tym cukry - 12,8 g

Błonnik - 2,5 g

Białko - 3,0 g

Sól - 50,7 g

SPOSÓB UŻYCIA:

Rozpuścić 1 kostkę w 0,5 l wrzącej wody

WARUNKI PRZECHOWYWANIA:

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

8009004811409
10 Przedmioty

Specyficzne kody

EAN13
8009004811409

20 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 1 W magazynie

Cynamon doskonale komponuje się z wieloma daniami. Idealnie pasuje do deserów, wypieków oraz tradycyjnych pierników. Przyprawa nadaje się także do podkreślenia smaku i aromatu różnych napojów, herbat, kaw, gorących czekolad oraz nalewek. Niewielką ilość stosuje się również podczas przyrządzania mięs oraz niektórych dań egzotycznych. Składniki: cynamon cejloński laska* 100% *produkt rolnictwa ekologicznego

Dostępność: 1 W magazynie

Sól kłodawska to sól kamienna, gruboziarnista, niejodowana, wydobywana tradycyjną metodą, dzięki czemu zachowały się w niej naturalne pierwiastki, zwane „pierwiastkami życia”. Posiada charakterystyczną różową barwę, wysoki poziom czystości oraz bogactwo mikroelementów. 

Wykazuje właściwości prozdrowotne i jej spożywanie z umiarem nie jest tak szkodliwe dla naszego organizmu. „Pierwiastki życia” zawarte w soli kłodawskiej to m.in. wapń, magnez, sód, potas, nikiel, fosfor, selen czy żelazo. 

Sól kłodawska wykorzystywana jest w przemyśle, sztuce kulinarnej, lecznictwie, kosmetologii. Świetnie sprawdza się jako dodatek do potraw oraz domowych przetworów.

Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny