CUKIER Z WANILIĄ BOURBON BEZGLUTENOWY BIO 20 g - AMYLON

3,80 zł
Brutto

Cukier waniliowy EKO powstał wyłącznie z naturalnych i ekologicznych składników. Wszystkie substancje pochodzą ze sprawdzonych źródeł, zostały też objęte certyfikatami kontroli. To tradycyjny cukier trzcinowy z aromatycznym dodatkiem laski wanilii. W 100% ekologiczny i przyjazny dla naszej kuchni.

Ilość
Dodaj do listy życzeń

 

Regulamin i Polityka Prywatności

 

Dostawa i koszty wysyłki

 

Zwroty i Reklamacje

Gwarancja bezpiecznej realizacji transakcji

Cukier waniliowy EKO 20g Amylon

SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, wanilia Bourbon* (min. 1,5%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

8594006667524
40 Przedmioty

20 innych produktów w tej samej kategorii:

Sok malina EKO 100% 270ml

26,85 zł
Dostępność: 7 W magazynie

 Sok z malin charakteryzuje się intensywnym smakiem oraz aromatem i może być spożywany bezpośrednio lub jako dodatek do innych napoi. Nasze soki wytwarzane są metodą tłoczenia, bez dodatku konserwantów oraz cukru, dzięki czemu stanowią doskonały składnik codziennej diety.

Dostępność: 4 W magazynie

Miód z imbirem to naturalny produkt, który łączy słodycz miodu nektarowego wielokwiatowego z wyrazistym, lekko pikantnym smakiem liofilizowanego imbiru. To doskonałe połączenie dla osób ceniących zarówno tradycyjne, jak i bardziej odważne kompozycje smakowe. Miód z imbirem to nie tylko pyszny dodatek do codziennej diety, ale również produkt wspierający organizm, zwłaszcza w chłodniejsze dni.

Dostępność: Brak w magazynie

Makaron Angel Hair konjac nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny o nazwie konjac uprawianej w Chinach i w Japonii. To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, natomiast łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i wegetarian.

Dostępność: Brak w magazynie

Jeśli szukasz suszonej żurawiny bez dodatku białego cukru, to wreszcie ją znalazłeś!

Cukier dodaje się do żurawiny, aby po wysuszeniu nie straciła objętości i dało się ją zjeść. Można go jednak zastąpić czymś zdrowszym, na przykład sokiem jabłkowym, czyli źródłem naturalnych cukrów owocowych.

Na stronie ziolomed.pl dbamy o ochronę danych osobowych naszych użytkowników.
Nasza polityka prywatności określa, jakie informacje zbieramy, w jaki sposób je przetwarzamy oraz jak je zabezpieczamy, zgodnie z obowiązującymi przepisami RODO.
Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych znajdziesz w zakładce “Regulamin i Polityka Prywatności” dostępnej na naszej stronie.