
Energia do kawy to kompozycja na bazie masła sklarowanego ghee z nierafinowanym olejem kokosowym, indyjskim kardamonem i cynamonem oraz laską wanilii madagaskarskiej.
Wywiera długofalowy, korzystny wpływ na system odpornościowy. Pomaga szybko uporać się z infekcjami.
Regulamin i Polityka Prywatności
Dostawa i koszty wysyłki
Zwroty i Reklamacje
Gwarancja bezpiecznej realizacji transakcji
Roślina dorastająca do 1 m wysokości, lubiąca piaszczyste tereny. Rodzi kwiaty zebrane w charakterystyczny koszyczek, w kolorze czerwono-pomarańczowym. Występuje w Ameryce Północnej. Jako surowiec zielarski wykorzystuje się korzeń jeżówki wąskolistnej. Najważniejsze substancje aktywne to polisacharydy, glikoproteiny, alkamidy, olejki eteryczne i flawonoidy. Stosowana w Tradycyjnej Medycynie Indiańskiej. Wspiera prawidłową odporność organizmu. W wygodnej i bardzo dobrze przyswajalnej formie nalewki.
Składniki
Korzeń Echinacea angustifolia, certyfikowany alkohol etylowy, gliceryna roślinna, woda destylowana.
Zawartość alkoholu w nalewce: 35-45%
Zalecany sposób użycia
1 porcja zakraplacza 2 razy dziennie.
Porcję rozcieńczyć w ½ szklanki wody lub soku.
1 porcja zakraplacza (pipety) to około 0,5 ml.
Sposób przechowywania
Przechowywać w chłodnym miejscu, bez dostępu światła, w miejscu niedostępnym dla dzieci.
Przeciwwskazania
Nie stosować w trakcie ciąży lub karmienia piersią oraz dzieci do lat 18. Nie stosować w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników preparatu.
Środki ostrożności
Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut zróżnicowanej diety oraz nie zastąpią zdrowego trybu życia.
Część rośliny: korzeń
Zdrowie: Prawidłowa odporność
Ostrzeżenia: Nie stosować w ciąży, Nie stosować podczas laktacji, Nie stosować u małych dzieci, Zawiera alkohol