• Obecnie brak na stanie
    Makaron kukurydziany świderki Fusilli bez glutenu BIO 250g Fabijańscy

Makaron kukurydziany świderki Fusilli bez glutenu BIO 250g Fabijańscy

11,20 zł
Brutto
Ilość
Dodaj do listy życzeń
Obecnie brak na stanie

 

Regulamin i Polityka Prywatności

 

Dostawa i koszty wysyłki

 

Zwroty i Reklamacje

Gwarancja bezpiecznej realizacji transakcji

Makaron kukurydziany świderki fusilli bez glutenu BIO 250g FAB

SKŁADNIKI
mąka kukurydziana*, woda źródlana (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1527 kJ / 361 kcal
Tłuszcz: 2,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 76 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik: 2,4 g
Białko: 7 g
Sól: <0,01 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

5902811253062

20 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: Brak w magazynie

Mąka ryżowa charakteryzuje się wysoką wartością pokarmową wynikającą ze składu aminokwasów.

Potrawy z ryżu są lekkostrawne, zawierają mało tłuszczu. Ryż ma średni indeks glikemiczny, czyli po jego spożyciu zawartość glukozy we krwi wzrasta umiarkowanie, co jest ważne dla cukrzyków. Białko ryżu nie zawiera glutenu i jest hipoalergiczne.

Dostępność: 3 W magazynie

Ekologiczna mąka z ciecierzycy otrzymywana jest ze zmielonych ziaren cieciorki. Charakteryzuje się lekko orzechowym posmakiem. Można stosować ją samodzielnie lub jako dodatek do innych mąk. Polecamy do wypieku pieczywa, makaronów, a szczególnie naleśników, zwanych socca. Posiada silne właściwości wiążące, w związku z czym doskonała również do zagęszczania zup i sosów. 

Na stronie ziolomed.pl dbamy o ochronę danych osobowych naszych użytkowników.
Nasza polityka prywatności określa, jakie informacje zbieramy, w jaki sposób je przetwarzamy oraz jak je zabezpieczamy, zgodnie z obowiązującymi przepisami RODO.
Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych znajdziesz w zakładce “Regulamin i Polityka Prywatności” dostępnej na naszej stronie.