• Obecnie brak na stanie
    Makaron kukurydziany świderki Fusilli bez glutenu BIO 250g Fabijańscy

Makaron kukurydziany świderki Fusilli bez glutenu BIO 250g Fabijańscy

11,20 zł
Brutto
Ilość
Obecnie brak na stanie

 

Regulamin i Polityka Prywatności

 

Dostawa i koszty wysyłki

 

Zwroty i Reklamacje

Gwarancja bezpiecznej realizacji transakcji

Makaron kukurydziany świderki fusilli bez glutenu BIO 250g FAB

SKŁADNIKI
mąka kukurydziana*, woda źródlana (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1527 kJ / 361 kcal
Tłuszcz: 2,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 76 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik: 2,4 g
Białko: 7 g
Sól: <0,01 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

5902811253062

Specyficzne kody

EAN13
5902811253062

20 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 1 W magazynie

data ważności:30.09.2023

Ekologiczna semolina otrzymywana jest ze zmielonych ziaren twardej pszenicy durum (Triticum durum). Wykorzystywana jest głównie do produkcji makaronów typu spaghetti, czy cannelloni, nadając im naturalny, bursztynowy kolor. Charakteryzuje się wyrazistym smakiem. Jest idealnym składnikiem do przyrządzania deserów, legumin, budyniów, a także do zagęszczania potraw.

Dostępność: Brak w magazynie

MAKARON KUKURYDZIANY TRÓJKOLOROWY MARGHERITE BEZGLUTENOWY BIO

Makaron kukurydziany w kształcie stokrotek to świetna alternatywa zarówno dla dzieci jak i dorosłych. W jego skład wchodzą sproszkowane warzywa, takie jak burak, szpinak  i quinoa – to właśnie im zawdzięcza swój niepowtarzalny kolor.

Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny