MĄKA Z CIECIERZYCY BIO 400 g - BIO PLANET

9,80 zł
Brutto
Ilość
Ostatnie sztuki w magazynie

 

Regulamin i Polityka Prywatności

 

Dostawa i koszty wysyłki

 

Zwroty i Reklamacje

Gwarancja bezpiecznej realizacji transakcji

Mąka z ciecierzycy BIO 400g BP

SKŁADNIKI

mąka z ciecierzycy* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

 

OPIS

Ekologiczna mąka z ciecierzycy otrzymywana jest ze zmielonych ziaren cieciorki. Charakteryzuje się lekko orzechowym posmakiem. Można stosować ją samodzielnie lub jako dodatek do innych mąk. Polecamy do wypieku pieczywa, makaronów, a szczególnie naleśników, zwanych socca. Posiada silne właściwości wiążące, w związku z czym doskonała również do zagęszczania zup i sosów. 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna - 1417 kJ / 337 kcal

Tłuszcz - 5,9 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,1 g

Węglowodany - 44 g

w tym cukry - 2,3 g

Białko - 19 g

Sól - 0,09 g

 

 

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

5907814668448
3 Przedmioty

Specyficzne kody

EAN13
5907814668448

20 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: Brak w magazynie

Owoce gravioli wyróżniają się wysoką zawartością bioaktywnych związków o silnych właściwościach antyoksydacyjnych. Mają ciekawy smak i aromat, określany jako połączenie ananasa i truskawki, a także przyjemną, kremową konsystencję.

Sproszkowaną graviolę można dodawać w dowolnych ilościach do posiłków i napojów, najlepiej niegorących. Pasuje ona zwłaszcza do deserów, jogurtu, kefiru, owsianki czy mleka. 

MCT Oil czysty 473ml Now Foods

65,00 zł
Dostępność: 3 W magazynie

Olej MCT (trójglicerydy o średniej długości łańcucha) to tłuszcze naturalnie występujące w olejach z orzecha kokosowego i oleju palmowego. Są szybciej i łatwiej trawione niż inne rodzaje tłuszczów. MCT są łatwo wchłaniane z przewodu pokarmowego i bardzo szybko metabolizowane przez wątrobę.

Dostępność: Brak w magazynie

Znakomita, wysokiej jakości herbata Pu-Erh produkowana z najlepszych gatunków herbaty uprawianych w prowincji Yunnan w Chinach. Wytwarzana metodami tradycyjnymi: leżakuje w obecności świeżo zebranych kwiatów jaśminu po czym są one usuwane, następnie herbata jest prasowana do postaci kostek. Jedna kostka odpowiada jednej zwyczajowej porcji do zaparzania i hermetycznie pakowana, dzięki czemu jest odporna na niekorzystne czynniki zewnętrzne nawet po otwarciu opakowania.

Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny