Mieszanka warzywna do zup 80g Natura Wita

9,20 zł
Brutto

Mieszanka zawierająca suszone warzywa i zioła przeznaczona do przyprawiania zup, sosów, a także innych potraw.

Ilość

 

Regulamin i Polityka Prywatności

 

Dostawa i koszty wysyłki

 

Zwroty i Reklamacje

Gwarancja bezpiecznej realizacji transakcji

Przyprawa Mieszanka warzywna do zup 80g Natura Wita

ZAWARTOŚĆ OPAKOWANIA:

80 g

ZASTOSOWANIE:

Mieszanka ta może być stosowana jako przyprawa do rosołu jak i do innych zup czy sosów.

SKŁAD:

marchew, pietruszka, pieprz czarny, seler, liść laurowy, ziele angielskie, tymianek, cebula

WARUNKI PRZECHOWYWANIA:

Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci! Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim światłem słonecznym.

5902194544009
4 Przedmioty

Specyficzne kody

EAN13
5902194544009

20 innych produktów w tej samej kategorii:

Przyprawa Pieprz syczuański 50g Nanga

19,50 zł
Dostępność: 3 W magazynie

Pieprz syczuański nie jest spokrewniony z pozostałymi odmianami pieprzu. Przyprawę tę stanowią łupiny jagód pochodzące z drzewa o nazwie żółtodrzew pieprzowy, którego odmiany występują w Chinach, w Japonii, na terenie Himalajów i w Ameryce Północnej.

Ma on korzenno-cytrusowy i pikantny, lekko pieprzny smak.

Sól kamienna kłodawska gruba 1kg Stanlab

6,90 zł
Dodaj do koszyka
Dostępność: Brak w magazynie

Sól kłodawska to sól kamienna, gruboziarnista, niejodowana, wydobywana tradycyjną metodą, dzięki czemu zachowały się w niej naturalne pierwiastki, zwane „pierwiastkami życia”. Posiada charakterystyczną różową barwę, wysoki poziom czystości oraz bogactwo mikroelementów. 

Wykazuje właściwości prozdrowotne i jej spożywanie z umiarem nie jest tak szkodliwe dla naszego organizmu. „Pierwiastki życia” zawarte w soli kłodawskiej to m.in. wapń, magnez, sód, potas, nikiel, fosfor, selen czy żelazo. 

Sól kłodawska wykorzystywana jest w przemyśle, sztuce kulinarnej, lecznictwie, kosmetologii. Świetnie sprawdza się jako dodatek do potraw oraz domowych przetworów.

Dostępność: 1 W magazynie

Sól kłodawska to sól kamienna, gruboziarnista, niejodowana, wydobywana tradycyjną metodą, dzięki czemu zachowały się w niej naturalne pierwiastki, zwane „pierwiastkami życia”. Posiada charakterystyczną różową barwę, wysoki poziom czystości oraz bogactwo mikroelementów. 

Wykazuje właściwości prozdrowotne i jej spożywanie z umiarem nie jest tak szkodliwe dla naszego organizmu. „Pierwiastki życia” zawarte w soli kłodawskiej to m.in. wapń, magnez, sód, potas, nikiel, fosfor, selen czy żelazo. 

Sól kłodawska wykorzystywana jest w przemyśle, sztuce kulinarnej, lecznictwie, kosmetologii. Świetnie sprawdza się jako dodatek do potraw oraz domowych przetworów.

Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny