Brzoza liść EKO 50g Dary Natury

4,40 zł
Brutto

Według literatury zielarskiej liść brzozy należy do grupy ziół "oczyszczających krew". Harmonizuje także działanie układu moczowego.

Ilość

 

Regulamin i Polityka Prywatności

 

Dostawa i koszty wysyłki

 

Zwroty i Reklamacje

Gwarancja bezpiecznej realizacji transakcji

Brzoza liść EKO 50g luz DARY NATURY 

SPOSÓB UŻYCIA:

Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.

SKŁAD:

liść brzozy* 100%

*produkt rolnictwa ekologicznego

Opakowanie 50g

5902741004185
20 Przedmioty

Specyficzne kody

EAN13
5902741004185

20 innych produktów w tej samej kategorii:

Szczeć 300mg 60kaps Alter Medica

39,90 zł
Dostępność: 1 W magazynie

Szczeć jest rośliną znaną od wieków. W medycynie ludowej była wykorzystywana w leczeniu bólów reumatycznych i dny moczanowej. Zawarte w szczeci związki z grupy irydoidów wykazują zróżnicowane działanie biologiczne. W zależności od budowy działają przeciwzapalnie, antybiotycznie, hipotensyjnie i uspokajająco.

Dostępność: 20 W magazynie

Skład:

ziele macierzanki (Thymus serpyllum)*, owoc jarzębiny (Sorbus aucuparia)*, owoc bzu czarnego (Sambucus nigra)*, ziele rzepiku ( Agimonia eupatoria)*, liść brzozy (Betula pendula)*, ziele owsa (Avena sativa)*, kwiat bławatka (Centaurea cyanus)*, owoc jałowca (Juniperus communis)*, kwiat wrzosu (Calluna vulgaris)*, korzeń wilżyny (Onanis spinosa)*, ziele nawłoci (Solidago virgaurea)*, ziele połonicznika (Hernaria glabra)*, liść brusznicy (Vaccinium vitis-idaea)*, kwiat bzu czarnego (Sambucus nigra)*, ziele karczocha (Cynara scolymus)*, kwiat kocanki (Helichrysum arenarium)*.

*produkt rolnictwa ekologicznego

Dostępność: 3 W magazynie

Miód nawłociowy doskonale komponuje się w skład miodów późnych nektarowych. Stanowi często doskonałą alternatywę dla miodu wrzosowego którego pozyskiwanie jest bardzo uzależnione od pogody. Stanowi doskonały suplement diety dla osób z problemami dróg moczowych oraz prostaty. Kolor pomarańczowo-żółty przechodzący w zależności od roślinności domieszkowej do koloru herbacianego. W smaku kwaskowaty.

Stanowi bardzo cenne źródło surowca dla produkcji miodów pitnych!

Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny