• Obecnie brak na stanie
    CUKIER Z WANILIĄ BOURBON BIO 100 g - AMYLON

CUKIER Z WANILIĄ BOURBON BIO 100 g - AMYLON

13,20 zł
Brutto

Cukier waniliowy EKO powstał wyłącznie z naturalnych i ekologicznych składników. Wszystkie substancje pochodzą ze sprawdzonych źródeł, zostały też objęte certyfikatami kontroli. To tradycyjny cukier trzcinowy z aromatycznym dodatkiem laski wanilii. W 100% ekologiczny i przyjazny dla naszej kuchni.

Ilość
Obecnie brak na stanie

 

Regulamin i Polityka Prywatności

 

Dostawa i koszty wysyłki

 

Zwroty i Reklamacje

Gwarancja bezpiecznej realizacji transakcji

Cukier waniliowy EKO 100g Amylon

CUKIER WANILIOWY 20G AMYLON BIO - bezglutenowy, bez laktozy, ekologiczny, wegański

ZAWARTOŚĆ OPAKOWANIA:

100 g

SKŁAD:

Cukier trzcinowy*, wanilia mielona* (1,5%)

* składniki ekologiczne

Wartość odżywcza w 100 g:

Wartość energetyczna: 1692 kJ/398 kcal

Tłuszcz: <0,5 g

- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: <0,1 g

Węglowodany: 99 g

- w tym cukry: 98 g

Białko: <0,5 g

Sól: 0,01 g

SPOSÓB UŻYCIA:

-

WARUNKI PRZECHOWYWANIA:

Przechowywać w suchym miejscu

8594006669023

Specyficzne kody

EAN13
8594006669023

20 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: Brak w magazynie

Jest to naturalnie mętny sok wytworzony z kapusty kiszonej, którą poddaje się tłoczeniu. Powstał w wyniku naturalnego procesu kiszenia kapusty bez żadnych dodatków środków konserwujących i barwników. Dzięki takiemu procesowi produkcji uzyskujemy bogaty smak, zostają również zachowane wszystkie wartości odżywcze.

Dostępność: Brak w magazynie

Miód nawłociowy doskonale komponuje się w skład miodów późnych nektarowych. Stanowi często doskonałą alternatywę dla miodu wrzosowego którego pozyskiwanie jest bardzo uzależnione od pogody. Stanowi doskonały suplement diety dla osób z problemami dróg moczowych oraz prostaty. Kolor pomarańczowo-żółty przechodzący w zależności od roślinności domieszkowej do koloru herbacianego. W smaku kwaskowaty.

Stanowi bardzo cenne źródło surowca dla produkcji miodów pitnych!

Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny