Makaron semolinowy świderki EKO 500g Alce Nero

9,30 zł
Brutto

Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z pszenicy durum. 

Ilość
Ostatnie sztuki w magazynie

 

Regulamin i Polityka Prywatności

 

Dostawa i koszty wysyłki

 

Zwroty i Reklamacje

Gwarancja bezpiecznej realizacji transakcji

Makaron semolinowy fusilli BIO 500 g ALCE NERO

ZAWARTOŚĆ OPAKOWANIA:

500 g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 11 min.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:

  • Wartość energetyczna - 1474 kJ / 351 kcal
  • Tłuszcz - 1,1 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,2 g
  • Węglowodany - 73 g
  • w tym cukry - 3,1 g
  • Błonnik - 2,9 g
  • Białko - 11 g
  • Sól - 0 g

SKŁAD:

mąka z pszenicy durum*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARUNKI PRZECHOWYWANIA:

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

8009004110045
3 Przedmioty

Specyficzne kody

EAN13
8009004110045

20 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: Brak w magazynie

MAKARON KUKURYDZIANY TRÓJKOLOROWY MARGHERITE BEZGLUTENOWY BIO

Makaron kukurydziany w kształcie stokrotek to świetna alternatywa zarówno dla dzieci jak i dorosłych. W jego skład wchodzą sproszkowane warzywa, takie jak burak, szpinak  i quinoa – to właśnie im zawdzięcza swój niepowtarzalny kolor.

Dostępność: Brak w magazynie

Mąka ryżowa charakteryzuje się wysoką wartością pokarmową wynikającą ze składu aminokwasów.

Potrawy z ryżu są lekkostrawne, zawierają mało tłuszczu. Ryż ma średni indeks glikemiczny, czyli po jego spożyciu zawartość glukozy we krwi wzrasta umiarkowanie, co jest ważne dla cukrzyków. Białko ryżu nie zawiera glutenu i jest hipoalergiczne.

Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny