Syrop z agawy BIO 330g Bio Planet

15,40 zł
Brutto
Ilość
Ostatnie sztuki w magazynie

 

Regulamin i Polityka Prywatności

 

Dostawa i koszty wysyłki

 

Zwroty i Reklamacje

Gwarancja bezpiecznej realizacji transakcji

Syrop z agawy BIO 330g (239ml) BP

SKŁADNIKI

syrop z agawy* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

                                                                                                                                                               

OPIS

Ekologiczny syrop z agawy jest doskonałą alternatywą dla tradycyjnych substancji słodzących. Powstaje z zagęszczonego soku z agawy. Wykazuje się dużą rozpuszczalnością. Polecamy do wypieków, deserów, jako polewę do lodów, gofrów, czy naleśników. Doskonale nadaje się również do słodzenia napojów.

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna - 1326 kJ / 312 kcal

Tłuszcz - 0 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g

Węglowodany - 78 g

w tym cukry - 69 g

Białko - 0 g

Sól - 0,02 g

 

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

 

 

5907814668424
2 Przedmioty

Specyficzne kody

EAN13
5907814668424

20 innych produktów w tej samej kategorii:

Stewia liść 30g Natura Wita

5,90 zł
Dodaj do koszyka
Dostępność: Brak w magazynie

Stewia (Łac. Stevia rebaudiana) przez wielu uważana jest za najsłodszą roślinę na świecie. Może być, aż o 30 razy słodsza od cukru. Pochodzi ona głównie z terenów tropikalnych Ameryki Południowej, takich jak Paragwaj i Brazylia. Jednak w dzisiejszych czasach do największych producentów możemy zaliczyć także: Chiny, Japonię i Izrael.

Liście stewii zawierają cenne składniki żywności głównie: glikozydy, kwas mrówkowy, kwercetyna, kemferol, magnez, cynk, żelazo, potas, fosfor i sód.

Dostępność: 1 W magazynie

D-ryboza to pięciowęglowy cukier prosty należący do aldoz, czyli monosacharydów posiadających grupę aldehydową. Pomimo podobieństwa w budowie strukturalnej oraz przynależności do tej samej grupy związków, D-ryboza posiada odmienne właściwości oraz pełni inne funkcje w organizmie od standardowych cukrów takich jak glukoza, fruktoza czy sacharoza.

Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny