PRZYPRAWA ZIOŁOWA W PŁYNIE BIO 107 g - ERNTESEGEN

14,00 zł
Brutto

Erntesegen Magi to wyjątkowa przyprawa w płynie, która łączy w sobie smak, jakość oraz korzyści zdrowotne. Dzięki starannie dobranym składnikom, produkt ten nie tylko wzbogaca smak potraw, ale również wpływa pozytywnie na nasze samopoczucie.

Ilość
Dodaj do listy życzeń
Ostatnie sztuki w magazynie

 

Regulamin i Polityka Prywatności

 

Dostawa i koszty wysyłki

 

Zwroty i Reklamacje

Gwarancja bezpiecznej realizacji transakcji

SKŁADNIKI: 

woda, sól kamienna, przyprawy* (przyprawy*, jodowana sól kamienna), sos SOJOWY* (woda, SOJA*, sól morska), marchew*, ekstrakt drożdżowy, rafinowany cukier trzcinowy*, koncentrat soku z cytryny*, cebula*, SELER*, zagęszczony sok warzywny* (marchew*, cebula*), lubczyk* 0,25 %, dynia*, korzeń lubczyka*, olej słonecznikowy*, czosnek*, nasiona kopru włoskiego* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna: 221 kJ / 52 kcal

Tłuszcz: 0,1 g

W tym kwasy nasycone: 0 g

Węglowodany: 6,1 g

W tym cukry: 3,3 g

Białko: 5,8 g

Sól: 22,1 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

4016512061107
2 Przedmioty

20 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 1 W magazynie

Sól kłodawska to sól kamienna, gruboziarnista, niejodowana, wydobywana tradycyjną metodą, dzięki czemu zachowały się w niej naturalne pierwiastki, zwane „pierwiastkami życia”. Posiada charakterystyczną różową barwę, wysoki poziom czystości oraz bogactwo mikroelementów. 

Wykazuje właściwości prozdrowotne i jej spożywanie z umiarem nie jest tak szkodliwe dla naszego organizmu. „Pierwiastki życia” zawarte w soli kłodawskiej to m.in. wapń, magnez, sód, potas, nikiel, fosfor, selen czy żelazo. 

Sól kłodawska wykorzystywana jest w przemyśle, sztuce kulinarnej, lecznictwie, kosmetologii. Świetnie sprawdza się jako dodatek do potraw oraz domowych przetworów.

Przyprawa Pieprz syczuański 50g Nanga

20,90 zł
Dostępność: 1 W magazynie

Pieprz syczuański nie jest spokrewniony z pozostałymi odmianami pieprzu. Przyprawę tę stanowią łupiny jagód pochodzące z drzewa o nazwie żółtodrzew pieprzowy, którego odmiany występują w Chinach, w Japonii, na terenie Himalajów i w Ameryce Północnej.

Ma on korzenno-cytrusowy i pikantny, lekko pieprzny smak.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website