• Obecnie brak na stanie
    Mąka jaglana 500g Bio Raj

Mąka jaglana 500g Bio Raj

5,70 zł
Brutto
Ilość
Obecnie brak na stanie

 

Regulamin i Polityka Prywatności

 

Dostawa i koszty wysyłki

 

Zwroty i Reklamacje

Gwarancja bezpiecznej realizacji transakcji

Mąka jaglana 500g BIO RAJ

SKŁADNIKI

mąka jaglana* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

 

OPIS

Ekologiczna mąka jaglana uzyskana z obłuszczonego ziarna prosa. Polecamy do wyrobu ciasteczek w połączeniu z mąką ryżową, także do naleśników i placków w połączeniu z mąką gryczaną. Doskonała również do zagęszczania potraw, gdyż nie tworzy grudek i ma neutralny smak.  

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna - 1536 kJ / 363 kcal

Tłuszcz - 3,9 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g

Węglowodany - 69 g

w tym cukry - 1,5 g

Białko - 11 g

Sól - 0 g

 

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU

BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)

WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI

WEGAŃSKI: WEGAŃSKI

CERTYFIKAT BIO: jest

Producent - nazwa i adres: BIO PLANET S.A., WILKOWA WIEŚ 7, 05-084 LESZNO

KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: Polska

PRODUCENT: BIO RAJ (konfekcjonowane)

Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 60

5907738150203

Specyficzne kody

EAN13
5907738150203

20 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: Brak w magazynie

Miód wrzosowy jak sama nazwa mówi pochodzi z wrzosów. Zbierają go pszczoły w końcówce sierpnia i września. Jest miodem unikatowym. Posiada galaretowatą konsystencję oraz finezyjny smak i zapach kwitnących wrzosów. Ze względu na bardzo dużą pracochłonność oraz kaprysy pogody jest najciężej zbieranym gatunkiem miodu. Częste letnie susze niszczą wrzosowiska i nektarowanie w okresie jesiennym nie występuje. Dzięki swoim walorom smakowym i bukiecie zapachu późnego lata jest to miód kolekcjonerski. 

Dostępność: Brak w magazynie

Makaron konjac nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny o nazwie konjac uprawianej w Chinach i w Japonii. To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, natomiast łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i wegetarian. 

Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny