Miód lipowy 400g Królewskie Miody

22,00 zł
Brutto

Miód lipowy to najcenniejszy gatunek z miodów kwiatowych w pasiece Miody Królewskie. Posiada intensywny smak często aż drapiący w gardło oraz fantastyczny zapach kwiatów lipy. Występuję często z domieszką spadzi liściastej co jest charakterystyczne dla regionu Podkarpacia. Dzięki domieszkom może posiadać barwę ciemną do herbacianej.

Ilość

 

Regulamin i Polityka Prywatności

 

Dostawa i koszty wysyłki

 

Zwroty i Reklamacje

Gwarancja bezpiecznej realizacji transakcji

Miód lipowy 375g Królewskie Miody

Właściwości prozdrowotne:

  • silne działanie antybiotyczne
  • obecne są w nim związki należące do grupy przeciwutleniaczy
  • ochrona układu krążenia
  • podniesienie odporności
  • można stosować przy przeziębieniach, grypie, infekcjach górnych dróg oddechowych, zapaleniu oskrzeli i zapaleniu płuc
  • ma działanie napotne, przeciwkaszlowe, wykrztuśne i przeciwskurczowe
  • łagodzi stany zapalne i działa przeciwgorączkowo
  • eliminuje drobnoustroje chorobotwórcze takie jak gronkowce, paciorkowce, grzyby drożdżoidalne, Klebsiella pneumoniae i Escherichia coli

ZAWARTOŚĆ OPAKOWANIA:

375 g

SKŁAD:

Miód lipowy

SPOSÓB UŻYCIA:

Najważniejszą zasadą przy spozywaniu miodu jest ta by nie dodawać do do bardzo gorących napojów, gdyż straci swoje właściwości

WARUNKI PRZECHOWYWANIA:

Przechowywać w zaciemnionym i suchym miejscu

5907565641165
9 Przedmioty

Specyficzne kody

EAN13
5907565641165

20 innych produktów w tej samej kategorii:

Sól kamienna kłodawska gruba 1kg Stanlab

6,90 zł
Dodaj do koszyka
Dostępność: Brak w magazynie

Sól kłodawska to sól kamienna, gruboziarnista, niejodowana, wydobywana tradycyjną metodą, dzięki czemu zachowały się w niej naturalne pierwiastki, zwane „pierwiastkami życia”. Posiada charakterystyczną różową barwę, wysoki poziom czystości oraz bogactwo mikroelementów. 

Wykazuje właściwości prozdrowotne i jej spożywanie z umiarem nie jest tak szkodliwe dla naszego organizmu. „Pierwiastki życia” zawarte w soli kłodawskiej to m.in. wapń, magnez, sód, potas, nikiel, fosfor, selen czy żelazo. 

Sól kłodawska wykorzystywana jest w przemyśle, sztuce kulinarnej, lecznictwie, kosmetologii. Świetnie sprawdza się jako dodatek do potraw oraz domowych przetworów.

Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny