• Obecnie brak na stanie
    Sok z kiszonej kapusty NFC EKO 3L Dary Natury

Sok z kiszonej kapusty NFC EKO 3L Dary Natury

25,60 zł
Brutto

Jest to naturalnie mętny sok wytworzony z kapusty kiszonej, którą poddaje się tłoczeniu. Powstał w wyniku naturalnego procesu kiszenia kapusty bez żadnych dodatków środków konserwujących i barwników. Dzięki takiemu procesowi produkcji uzyskujemy bogaty smak, zostają również zachowane wszystkie wartości odżywcze.

Ilość
Dodaj do listy życzeń
Obecnie brak na stanie

 

Regulamin i Polityka Prywatności

 

Dostawa i koszty wysyłki

 

Zwroty i Reklamacje

Gwarancja bezpiecznej realizacji transakcji

Sok z kiszonej kapusty 100% EKO 3l Dary Natury

Właściwości prozdrowotne:

  • wzmacnia odporność, dostarczając organizmowi mnóstwo witamin i minerałów
  • jest naturalnym probiotykiem
  • poprawia trawienie i zapobiega zaparciom
  • chroni wątrobę i działa leczniczo na śledzionę, pęcherzyk żółciowy, żylaki odbytu, reumatyzm i miażdżycę
  • chroni przed nowotworem żołądka i dwunastnicy
  • wspomaga leczenie choroby wrzodowej
  • wspomaga leczenie chorób pasożytniczych
  • duża zawartość witaminy C pomaga uporać się z niepożądanymi skutkami picia alkoholu

ZAWARTOŚĆ OPAKOWANIA:

3 l

ZASTOSOWANIE:

Do bezpośredniego spożycia.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100G:

Wartość energetyczna 87 kJ/ 20 kcal

Tłuszcz < 0,3 g]

w tym kwasy tłuszczowe nasycone < 0,1 g

Węglowodany 3,9 g

w tym cukry 1,4 g

Białko 1,2 g

Sól 1,4 g.

SKŁAD:

sok z kiszonej kapusty* 100%

*produkt rolnictwa ekologicznego

WARUNKI PRZECHOWYWANIA:

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.

5902741002600

Specyficzne kody

EAN13
5902741002600

20 innych produktów w tej samej kategorii:

Kwas bursztynowy 100g Nanga

12,90 zł
Dostępność: 3 W magazynie

Kwas bursztynowy pomaga złagodzić kaca, jeśli jest przyjmowany w trakcie spożywania alkoholu oraz następnego dnia. Stosowany jest również jako środek łagodzący objawy menopauzy i uśmierzający bóle mięśni, stawów i kości przy zastosowaniu zewnętrznym.

Kwas bursztynowy występuje w bursztynie i stąd jego nazwa. Ale przede wszystkim powstaje on naturalnie w naszym ciele, a także we wszystkich organizmach żywych w trakcie cyklu Krebsa zachodzącego w mitochondriach.

Dostępność: 4 W magazynie

Ekologiczna semolina otrzymywana jest ze zmielonych ziaren twardej pszenicy durum (Triticum durum). Wykorzystywana jest głównie do produkcji makaronów typu spaghetti, czy cannelloni, nadając im naturalny, bursztynowy kolor. Charakteryzuje się wyrazistym smakiem. Jest idealnym składnikiem do przyrządzania deserów, legumin, budyniów, a także do zagęszczania potraw.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website