• Obecnie brak na stanie
    Makaron jaglany świderki Fusilli bez glutenu BIO 250g Fabijańscy

Makaron jaglany świderki Fusilli bez glutenu BIO 250g Fabijańscy

13,60 zł
Brutto
Ilość
Obecnie brak na stanie

 

Regulamin i Polityka Prywatności

 

Dostawa i koszty wysyłki

 

Zwroty i Reklamacje

Gwarancja bezpiecznej realizacji transakcji

Makaron jaglany świderki fusilli bez glutenu BIO 250g FAB

SKŁADNIKI
mąka jaglana*, woda źródlana (certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
zagotować dużą ilość wody, by makaron pływał w niej swobodnie. Posolić wodę wedle uznania, dodać odrobinę oleju roślinnego. Do gotującej się wody dodać makaron, zamieszać i gotować do miękkości – 5-7 min., al. dente – 4 min. W trakcie gotowania nie mieszać makaronu. Odcedzić i przelać zimną wodą.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartosc energetyczna: 1514 kJ / 357 kcal
Tłuszcz: 3,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Weglowodany: 70 g
w tym cukry: 0,5 g
Błonnik: 1,90 g
Białko: 11 g
Sól: 0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

5902811250399

Specyficzne kody

EAN13
5902811250399

20 innych produktów w tej samej kategorii:

Ziarna Popcornu z niebieskiej kukurydzy...

10,00 zł
Dodaj do koszyka
Dostępność: Brak w magazynie

Niebieska kukurydza to 100 % naturalna odmiana kukurydzy uprawiana od setek lat przez Indian z plemienia Hopi oraz Inków na zboczach Andów.

Swój niebieski kolor zawdzięcza obecności antocyjanów, naturalnych barwników roślinnych, nadających barwę kwiatom i owocom.

Zrób swój własny popcorn, zaskocz znajomych, rodzinę i dzieci. Popcorn bluecorn to małe, naturalnie niebieskie ziarenka, które wybuchają szczęściem na śnieżnobiałe! Są pysznie chrupiące, bajecznie lekkie i smaczne, bogate w błonnik a do tego bez glutenu.

Dostępność: 1 W magazynie

Białko z ekologicznych nasion konopi to jedno z najlepszych źródeł białka pochodzenia roślinnego. To bardzo cenny i ciekawy dodatek do diety nie tylko dla osób będących na diecie wegetariańskiej, czy wegańskiej. Może stanowić urozmaicenie każdej potrawy.

Polecamy jako składnik pieczywa, produktów mącznych lub jako dodatek do smoothie, musli i produktów mlecznych.

Dostępność: 1 W magazynie

data ważności:30.09.2023

Ekologiczna semolina otrzymywana jest ze zmielonych ziaren twardej pszenicy durum (Triticum durum). Wykorzystywana jest głównie do produkcji makaronów typu spaghetti, czy cannelloni, nadając im naturalny, bursztynowy kolor. Charakteryzuje się wyrazistym smakiem. Jest idealnym składnikiem do przyrządzania deserów, legumin, budyniów, a także do zagęszczania potraw.

Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny