• Obecnie brak na stanie
    Makaron jaglany świderki Fusilli bez glutenu BIO 250g Fabijańscy

Makaron jaglany świderki Fusilli bez glutenu BIO 250g Fabijańscy

13,60 zł
Brutto
Ilość
Dodaj do listy życzeń
Obecnie brak na stanie

 

Regulamin i Polityka Prywatności

 

Dostawa i koszty wysyłki

 

Zwroty i Reklamacje

Gwarancja bezpiecznej realizacji transakcji

Makaron jaglany świderki fusilli bez glutenu BIO 250g FAB

SKŁADNIKI
mąka jaglana*, woda źródlana (certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
zagotować dużą ilość wody, by makaron pływał w niej swobodnie. Posolić wodę wedle uznania, dodać odrobinę oleju roślinnego. Do gotującej się wody dodać makaron, zamieszać i gotować do miękkości – 5-7 min., al. dente – 4 min. W trakcie gotowania nie mieszać makaronu. Odcedzić i przelać zimną wodą.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartosc energetyczna: 1514 kJ / 357 kcal
Tłuszcz: 3,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Weglowodany: 70 g
w tym cukry: 0,5 g
Błonnik: 1,90 g
Białko: 11 g
Sól: 0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

5902811250399

Specyficzne kody

EAN13
5902811250399

20 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: Brak w magazynie

Ekologiczne śliwki suszone doskonałe jako dodatek do deserów, kompotów oraz jako samodzielna przekąska. Na suszonych śliwkach może występować biały nalot. Jest to zjawisko naturalne, związane z wytrącaniem się fruktozy, które nie wpływa na jakość produktu. Uwaga: śliwki sporadycznie mogą zawierać pestki, bądź ich fragmenty. Produkt może zawierać alergeny: zboża zawierające gluten, orzeszki ziemne i inne orzechy, sezam, soję.

Kwas bursztynowy 100g Nanga

12,90 zł
Dostępność: 3 W magazynie

Kwas bursztynowy pomaga złagodzić kaca, jeśli jest przyjmowany w trakcie spożywania alkoholu oraz następnego dnia. Stosowany jest również jako środek łagodzący objawy menopauzy i uśmierzający bóle mięśni, stawów i kości przy zastosowaniu zewnętrznym.

Kwas bursztynowy występuje w bursztynie i stąd jego nazwa. Ale przede wszystkim powstaje on naturalnie w naszym ciele, a także we wszystkich organizmach żywych w trakcie cyklu Krebsa zachodzącego w mitochondriach.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website